.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


CITY LIFE Hydra
CITY LIFE Hydra - FAIPA - Behandlinger - hårpleie

Rate this product:


1 click

CITY LIFE Hydra
FAIPA - Behandlinger - hårpleie


Argan Oil - Anti -aging

tørt og skadet hår

Tensider avledet fra sukker, er svært delikat. De Argan olje-og proteinveksterer utledet fra øko - vennlig. Den Argan olje dypt fukter bekjempe frie radikaler, takket være anti - aldring. Argantre olje tilstede i produktene er spesielt rik på vitaminer og flerumettede fettsyrer slik som den kjente Omega-6 som har en anti- aldring og nærende både på hodebunnen og på håret, slik at det silkemykt og hydrert.

fuktighetsgivende shampoo - sjampo fuktighetsgivende
Formulert spesielt for tørt hår og kjemisk behandlet. Ekstraktet diArgan, i tillegg til å sikre den anti - aging effekt, strømmer det fi ber kapillærer, og bringer ilgiusto grad av fuktighet til tørt hår, og etterlater den myk, elastisk og skinnende.
pakke :. flasker med 250 og 1000 ml

fuktighetsgivende krem ​​- fuktighetskrem
Kombinasjonen av sin mykgjørende og Argan olje, gjør den uunnværlig i å forebygge aldring, hydrering deicapelli i ekstremt tørre og restrukturering håret kjemisk gravementedanneggiati.
boks :. beholderen røret 250 og 1000 ml

INSTANT REPARASJONS restrukturering øyeblikkelig - ingen skylling
Bidraget av de edle stoffer som argan ekstrakt, vitamin B6, kalsium pantothenate og marine kollagen, gjør produktet spesielt egnet for tørt, behandlet eller på annen måte stresset av kjemikalier, børster og hårføner. Tildeler beskyttelse, elastisitet og mykhet.

boks :. ingen gass spray flaske med 150 ml

SERUM - serum fuktighetskrem - ingen skylling
Fluid skjønnhetsidealet for skadet hår, stresset og utsatt for qualicolorazioni behandlinger, perms, bleking og stiraggi. Handlingen av Argan olje gjenoppretter elastisitet, volum, mykhet kombinert med uovertruffen briljans.
boks :. ingen gass spray flaske med 100 ml

sublimating SERUM - uten skylling
reparasjon serum ekstrakt av Argan og Soy Protein

Det er en kremaktig væske, høykonsentrert, spesielt for påføring på håret skades, tørr og tørre. Den kombinerte effekten av ekstrakt av Argan Oil og soyaprotein, restrukturerer dypt inn i håret og beskytter det mot skadelige effektene av frie radikaler.
boks : 80 ml ​​tube .

Related

FASE avgjørende hår - GYM - FAIPA
SAFE PROFESJONELL POST COLOR - FAIPA
FASE SENTRALE avgift - FAIPA