.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


EUDERMIQUE
EUDERMIQUE - HANTESIS - Behandlinger - hårpleie

Rate this product:


1 click

EUDERMIQUE
HANTESIS - Behandlinger - hårpleie


behandlingslinjeplante stamceller

bekjemper hårtap
Plant stamceller er primitive celler ikke spesialiserte er i stand til å reprodusere og utvikle potensielt ubestemt tid, transformere i flere andre celletyper mer spesifikke, i stand til å utføre noen form for funksjon og i stand til å reparere alle typer vev. Disse cellene er av epigenetiske faktorer som ligner på menneskelige celler som tillater deg å ernære, tone og revitalisere hodebunnen og cellestruktur av håret.

restrukturerings egenskapene til plante stamceller gjør det mulig å forlenge levetiden til hårsekken og dermed forsinke prosessen med håravfall. Gjennom spesielle prosesser for kultur i laboratoriet, ble innhentet av plante stamceller fra et utvalg av umodne bær av druer. Disse, faktisk, enn modne druer har mer vitalitet ekstremt høy, og derfor et større potensial for vekst. Plant stamceller, avledet fra umodne bær av druer, favoriserer en viktig antioksidant handling og er en stor hjelp for å motvirke de skadelige radikale arter som forårsaket av endogene faktorer (stress, røyking, dårlig kosthold,...) og eksogene (forurensning, UV -stråling,...). Deres effektivitet opprettholdes innenfor de kosmetiske formuleringer som gir en bevist anti - aldring.

Solblom SHAMPOO - salt - fri, SLS og SLES
Tilstedeværelsen av Arginine, styrkende og restrukturering egenskaper, bidrar til å gjenoppbygge skadet hår og sprø. Videre, tilstedeværelsen av naturlige ekstrakter av Ginger, muskat og Clove bidrar til å utføre en tonic og stimulerende, øker den perifere mikrosirkulasjonen i hodebunnen og bedre oksygenering av håret. Inneholder essensielle oljer av peppermynte og eukalyptus med høy forfriskende, stimulerende og balsamico i stand til å gi deg en boost av energi til håret sprøtt. Tilstedeværelsen av essensielle olje av cajeput ved rensende egenskaper bidrar til å holde huden ren favoriserer naturlig oksygenering av hodebunnen.
boks : flasker med 100 og 250 ml

Solblom LOTION
Lotion hjelp mot håravfall. Inneholder naturlige ekstrakter av arnica, paprika, Ginseng og Nettle i stand til å fremme perifer mikrosirkulasjonen, forbedrer oksygenopptaket i håret pære. Disse ekstrakter, i synergi med et kompleks av aminosyrer og vitamin B12, bidrar til å øke håret styrke, energigivende hodebunnen og fremme riktig oksygenering.
boks : 8 ml hetteglass i esker med 12 stk eller 4 stk i en boks kombinert med Solblom SHAMPOO 100 ml

Related

3ACTION - HANTESIS
BIOCORALL - HANTESIS
EUDERMIQUE - med botaniske ekstrakter - HANTESIS
EUDERMIQUE : BEHANDLING For forebygging av hårtap - HANTESIS
EUDERMIQUE : HÃ¥rvekst BEHANDLING hjelpe - HANTESIS
EUDERMIQUE : Vedlikeholdsbehandling og forebygging av feil SKIN MIN - HANTESIS
EUDERMIQUE : BEHANDLING FOR SENSITIV HUD OG HÅR - HANTESIS
EUDERMIQUE : BEHANDLING FOR feil hos SKIN - HANTESIS
Freerange - HANTESIS
NIRHAJ - HANTESIS
SLEEK & CURLY - HANTESIS