.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


Freerange
Freerange - HANTESIS - Behandlinger - hårpleie

Rate this product:


0 click

Freerange
HANTESIS - Behandlinger - hårpleie


FREERANGE

linjen designet spesielt for farget og behandlet hår. Næringsstoffene og restrukturering handle på keratin, som utfører en condition. Håret får hydrering, kropp, mykhet og glans.

fyldig skum - Universal behandlet hår sjampo
Universal sjampo, skånsom for hyppig bruk for normal og behandlet hår. Forsiktig vask huden og gir håret volum og fylde.
boks : flasker med 250 og 1000 ml tank 10 lt

COLOR BALANSERENDE SHAMPOO
Shampoo spesielt formulert for farget og behandlet hår. Den inneholder spesielle overflateaktive stoffer med lav indeks for irritasjon, høy beskyttende tiltak, renser forsiktig huden og håret fargeinnstillingen.
boks : 250 ml

COLOR BALANSERENDE CONDITIONER
Restrukturering og fuktighetsgivende maske for farget og behandlet hår. Næringsstoffene og restrukturering handle på keratin, som utfører en condition. Det gir håret fuktighet, kropp, mykhet og glans.
boks : 150 ml flaske

MEADOW Plax
Det er et sterkt detangling krem, restrukturering, nærende og fuktighetsgivende inneholder Meadow Seed Oil og Royal Jelly. Takket være disse stoffene nærheten kjemisk behandlet hår umiddelbart anta kroppen og glans av naturlig hår. Gode ​​resultater er også på naturlig hår, krusete og tørt, har de en tendens til å danne en knute.
boks : glass med 250 ml og 1 kg

ENERGY SERUM
næringsstoff løsning energigivende før og etter behandling
Næringsstoff løsning energigivende pre - og post- behandling av håret, gjennomfører en condition og rekonstruktiv. Takket være sin formel spray, er ENERGY SERUM praktisk for bruk hjemme eller i salongen. Passer for alle hårtyper, er spesielt egnet for de som farget, bleket, stripet eller behandlet. Den er rik på regenererende egenskaper som omega 3, omega 6 og omega 9. ENERGY SERUM kan også anvendes som forbehandling for sterkt beskadiget hår.
boks : 150 ml sprayflaske

OIL MIX
Beskyttende olje for å trimme ansikt og hals for å bruke som en beskyttende grense for ansikt og hals før du påfører farge. Blandet i farger (ca 5 ml) reduserer hud overfølsomhet.
boks : 60 ml flaske med dispenser

Related

3ACTION - HANTESIS
BIOCORALL - HANTESIS
EUDERMIQUE - med botaniske ekstrakter - HANTESIS
EUDERMIQUE : BEHANDLING For forebygging av hårtap - HANTESIS
EUDERMIQUE - HANTESIS
EUDERMIQUE : HÃ¥rvekst BEHANDLING hjelpe - HANTESIS
EUDERMIQUE : Vedlikeholdsbehandling og forebygging av feil SKIN MIN - HANTESIS
EUDERMIQUE : BEHANDLING FOR SENSITIV HUD OG HÅR - HANTESIS
EUDERMIQUE : BEHANDLING FOR feil hos SKIN - HANTESIS
NIRHAJ - HANTESIS
SLEEK & CURLY - HANTESIS