elenco Aziende - HOME PAGE -

EXENCE Aromaterapi - eteriske oljer
< REVIVRE BACK

Behandlinger - hårpleie - REVIVRE


EXENCE AROMATERAPI - ETERISKE OLJER
synergier fra naturen av rene essenser av blomster og planter
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 109449 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
EXENCE Aromaterapi - eteriske oljer
synergier fra naturen av rene essenser av blomster og planter
Fra naturen og

søk født revivre EXENCE Aromaterapi nye linje av profesjonelle produkter for oppløsningen av urenheter i hodebunnen. Naturlige formuleringer, skapt med omtanke og dermatologisk testet. Laboratorier av forskning og utvikling revivre er alltid nøye med å skape effektive formuleringer og behagelig å bruke, faktisk EXENCE Aromaterapi utnytte de mange karakteristikkene av eteriske oljer ved å fjerne urenheter og fører deg gjennom en sansereisero og indre fred.

essensielle oljer og revivre
Eteriske oljer er en liten skatt av naturen. De fremstilles i meget lave konsentrasjoner, og er en sann konsentrat av kraft. Hver blanding av essensielle oljer revivre ble opprettet for å gi de beste resultatene i behandling av hodebunnen, fremkaller hyggelige sensoriske følelser. Vitaminer, naturlige ekstrakter og sporstoffer er den andre viktige komponenter i linjen Exence. I dag tensider er enda mer delikat. I sjampo essensielle oljer er microencapsulated innenfor den nye tensiattivi, bevare dem og gjøre dem tilgjengelige bare under programmet i huden. EXENCE Aromaterapi : en rekke omfattende behandlinger som tilbyr skreddersydde løsninger avhengig av kravspesifikasjon av håret delt inn i fem forskjellige programmer.

Detox Program EXENCE aromatherpy
Behandling av uendelig sødme som dypt renser hodebunnen og tilbake til den tilstand av optimal balanse. Meget effektive tiltak som også gjør at du kan forsterke effekten av andre spesifikke programmer EXENCE Aromaterapi.

SYNERGI DETOPLUS
Precious konsentrat av eteriske oljer med rensende handling. Fjerner effektivt alle urenheter som senker normal drift av hårsekken fra hodebunnen. Den høye konsentrasjonen av essenser gjør det førstevalget i tilfeller med hurtig hårtap, dårlig mobilitet eller overfølsomhet i hodebunnen.

DETOPLUS 1
Verdifull synergi av essensielle oljer som dypt renser hodebunnen. Det beroliger og gjenoppretter hudens elastisitet, fremmer mikrosirkulasjonen. Effektivt motvirker svekkelsen av roten, forlenge vekstfasen av håret.

SHAMPOO DETOPLUS
Lett Shampoo, SLES gratis, designet for å dypt renser hodebunnen. Den verdifulle synergi av eteriske oljer og naturlige ingredienser som finnes garanti mikrodispergerte handling av rensing og næring av håret pære effektivt motvirke svekkelsen av roten.

DETOPLUS 2
Verdifull synergi av essensielle oljer som dypt renser hodebunnen. Det beroliger og gjenoppretter hudens elastisitet, fremmer mikrosirkulasjonen av næringsstoffer. Effektivt motvirker svekkelsen av roten, forlenge vekstfasen av håret.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy