.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


BENEXERE
BENEXERE - MUSTER - Estetik

Rate this product:


0 click

BENEXERE
MUSTER - Estetik


en ny skjønnhet-opplevelse

BENEXERE
4 produkter kan raskt "delikate" behagelig og effektivt at skjønnhetsekspert bruker men samtidig kan foreslå for egenomsorg hjemme.

64V-ansikt krem BIOSPHERIX 9 x HYALURONIC FILLER
anti-alder 'fuktighetsgivende handling filler'

Spesielt egnet for øyne og lepper. Myk naturlig krem beriket med dyrebare lav molekylvekt hyaluronsyre og en nyskapende patenterte "krysskoblet hyaluronsyre molekyl bioteknologisk opprinnelse" til filler effekt. Biosfærer hyaluronsyre 9 x "på grunn av sin lav molekylvekt" beholde vann og kraftig økning epidermal hydrering er gjennomtrengende i rynke og økende 9 ganger volumet ' å oppmuntre fylling av huden furer og hevingen av rynker. Produktet har en viktig rynke og fuktighetsgivende handling med umiddelbar sensorisk persepsjon.
pakke: 50 ml fløte.

65V-the FACE CREAM SNEGLEN Slim
action anti-alder 'regenererende "restrukturering" tensoren' nutritive fuktighetsgivende effekt

Denne rik krem med en myk tekstur og evanescent "på grunn av det høye innholdet av sneglen Slim er også 50%" består av kollagen elastin glykolsyre og vitaminer er allantoin ' "; Rynke "mate" spiller en regenererende og rense huden vev. Gir huden tone "elastisitet" mykhet og utstråling.
pakke: 50 ml fløte.

65V-KONSENTRERTE SERUM ANSIKTET RELAXIS-BOTOLIKE
anti-alder handling autorisasjon handling løfte 'lat' rynker

Øyeblikkelig virkning. Myke geleaktige rikt på naturlige aktive ingredienser som handler om forebygging og reduksjon av rynker av favorisering avslapning av overhuden. Behandlingsområdet beroliger tilbake skjønnhet og harmoni i ansiktet. Stor som en base makeup. Å forsterke og forlenge effekten av behandling "matche Relaxis whey krem.
pakke: serum 30 ml.

66v-RELAXIS FACE CREAM-BOTOLIKE
anti-alder handling autorisasjon handling løfte rynke utjevning "er

Myk dagkrem rik på naturlige aktive ingredienser som handler om forebygging og reduksjon av rynker ved å fremme epidermal musklene slappe. Behandlingsområdet beroliger tilbake skjønnhet og harmoni i ansiktet. En umiddelbar match med kremet serum Relaxis-Botolike 66V.
pakke: 50 ml fløte.

Related

BENEXERE KIT CELLULITE LYS - MUSTER
BENEXERE - MUSTER
BENEXERE KIT FILLER - MUSTER
vakker - MUSTER
LIGHT4YOU - MUSTER
POLARIS - MUSTER
SKJØNNHET OPP - MUSTER
SLIMPRESS - MUSTER
BENEXERE-KORN SKINN - MUSTER