.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


FLY X2
FLY X2 - BABYLISS PRO - frisør tilbehør

Rate this product:


1 click

FLY X2
BABYLISS PRO - frisør tilbehør


profesjonell trimmer

FLY X2 er inspirert av den kvaliteten og ytelsen til Ferrari, så vel som teknologisk fortreffelighet av BaBylissPRO. Dette luksuriøse profesjonell hårklipper er utstyrt med en motorteknologi MaxLife PRO eksepsjonell ytelse, og ultra - rask system med en eksklusiv kutt. Motorene er utstyrt med tradisjonelle karbon som kontaktslitasje ender opp som påvirker levetiden på apparatet. Når brikettene forbrukes, stopper motoren arbeider. BaBylissPRO ™ har eliminert på kullene og erstattet dem med fire svært kraftige sjeldne jord magneter. Dette teknologiske fremskrittet lar deg designe motorer lettere og mer holdbar (opp til 10 000 timer). MaxLife PRO motorene er mye lettere enn standardmotorer og er utstyrt med to kulelagre som i stor grad redusere vibrasjonsnivået.

Bladet

X -Grip er et fast blad med titan -belegg, en bevegelig knivstål med et høyt innhold av karbon, som har skjærende effekt to ganger større fra det første trinnet, en grensefrekvens på 6300 bevegelser per minutt blad.

FLY X2 tilbyr også 32 mulige kombinasjoner av klippehøyder.

batteri Lithium - Polymer med høy kapasitet gjør at motoren kan operere med en kraft konstant høy effekt og dreiemoment, noe som sikrer maksimal ytelse, også garanterer eksepsjonell autonomi tre timers drift (uten tilkobling til strømnettet, og uten lade) oppnådd med en innledende tid av lynraske kostnad 3 timer

FLY X2 garanterer dermed besparelser, komfort, letthet og ergonomi.

Related

PROFESJONELLE keramiske valser, - BABYLISS PRO