elenco Aziende - HOME PAGE -

Forhastet - styling og etterbehandling
< ALTER EGO ITALY BACK

Gel og finish hår - ALTER EGO ITALY


FORHASTET - STYLING OG ETTERBEHANDLING
HASTY TOO - styling og etterbehandling
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 89035 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Forhastet - styling og etterbehandling
HASTY TOO - styling og etterbehandling

for hissig
GLOSS & Lekker
for skinnende og glamorøse
Basert Phytosleek ® Biopolymer og hamp. Handlingen trivalent anti - frizz, glatting og regulerings av Phytosleek ® er grunn til synergien av intelligente polymerer og kationiske proteiner av soyabønner, som har en pleiende effekt og filming rundt håret fiber. Den anti - frizz er også effektive i forhold med høy luftfuktighet. Phytosleek ® bringer vitalitet, glatt og regulerer fasilitetene vanskeligere også. Hamp (cannabis sativa frø olje) regnes som en av de mest ernæringsmessige oljer og komplett kilde til protein. Den inneholder 20 aminosyrer inkludert de ni essensielle aminosyrer. Rik på vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, D og E, inneholder et høyt innhold av essensielle fettsyrer, rik på omega - 6 og omega - 3. Sine fuktighetsgivende og condition egenskaper gjør håret mer elastisk og lettere å gre. Hver produktlinje GLOSS & Lekker lys, beskytter og perfeksjonerer stilen, bidrar til å bevare den naturlige følelsen av hår. Tilhører serien GLOSS & SLEEK :
SHIMMER ESSENCE
Spray polering og mykgjørende, ultra - lett, oljefri, etterlater håret skinnende, myk og velduftende. Den filmdannende beskytter mot fuktighet og smog. Spray fra en avstand på ca 30 cm på slutten av styling og etter lakk.
boks : Spray 150 ml

jevning og gir volum
skjemaer og arkitektoniske volumer

Basert Purisilk curl skulptør og hamp. Den perfekt balanse mellom kontroll og sikre den hedgehog er på grunn av den rike botanisk kompleks og teknologi. Består av naturlige midler kationiske proteiner av Moringa og et fiksativ polymer, gir styrke og struktur til krøllete. Purisilk gir volum og definerer bevegelsen, og etterlater håret tonet og smidig. Hvert produkt beskytter, og perfeksjonerer stilen modell, forvandler tekstur i håret og bidrar til å bevare den naturlige preg av fint hår som trenger kropp og krøllete hår som krever en tredimensjonal effekt. Jevning og gir volum tilhører serien :
• PRIMER VOLUME
Volumizing for fint hår, volumeffekt fra røttene uten å tynge det ned. For langt hår, effekt primere skaper den perfekte base å søke annen styling, øke varigheten og effekt på håret.
Container :. 150 ml spray
• VOLUXIOUS Spray
Volumgivende hårspray hurtigtørkende, lett å fjerne med en enkel børsting. Holde lys, gir maksimal glans uten å tynge det ned.
boks : Spray 150 ml

CREATE & Texturise
seig og skulpturert hår

Basert på hamp (Cannabis sativa SEED OIL), regnes som en av de mest ernæringsmessige oljer og komplett kilde til protein. Den inneholder 20 aminosyrer inkludert de ni essensielle aminosyrer. Rik på vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, D og E, inneholder et høyt innhold av essensielle fettsyrer, rik på omega - 6 og omega - 3. Fuktighetsgivende og condition egenskaper som gjør håret mer elastisk og lettere å gre. Hvert produkt beskytter, modell, modellerer og perfeksjonerer stilen, snu hver strand i kreative løsninger. CREATE & Texturise tilhører serien :
• OCEAN MIST
Texturizing spray stranden effekt - baserte mineraler og tang ekstrakt Hawaii for en titt med myke bølger, sexy og litt bustete.
boks : Spray 150 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy