.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


linje Biorigenol
linje Biorigenol - CALMAR - Gel og finish hår

Rate this product:


1 click

linje Biorigenol
CALMAR - Gel og finish hår


Olje

olje
Handling produkt allsidig for alle typer dicapelli. Beriket med naturlige proteiner svolgeun'efficace beskyttende tiltak og omstilling. Beskytter håret tørt ved å pakke den i en tynn film som gjør det blankt og mykt voluminøs. På fett hår gir volum og ikke- fettete.
Spesielt egnet for hårføning for sin diselettrizzanti. Flott på både vått og tørt hår, effektiv mot flisete tupper, det holder håret mykt og glatt.
Bruk: Påfør i vått eller tørt hår, kam for enkel distribusjon og fortsette med styling. En rikere lar deg lage frisyrer med vått effekt.
boks : 200 ml flaske

Biorigenol Mousse Soft
Skum litt bindemiddel. Dens alkoholfritt formulering respekterer naturen av håret og etterlater den myk, fluffy og skinnende.
Bruk: Etter sjamponering håret benei dab med et håndkle. Rist flasken og anvende den nødvendige mengde av mousse på håret i henhold til det ønskede volum. Fordel produktet jevnt med en kam. Biorigenol mousse Puu også brukes på tørt hår.
boks : 250 ml flaske

Biorigenol Strong Mousse
Skum fiksativ sterk. Dens alkoholfritt formulering respekterer naturen av håret og etterlater den myk, fluffy og skinnende.
Bruk: Etter sjamponering håret benei dab med et håndkle. Rist flasken og anvende den nødvendige mengde av mousse på håret i henhold til det ønskede volum. Fordel produktet jevnt med en kam. Biorigenol mousse kan også brukes på tørt hår.
boks : 250 ml flaske

Related