.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


FINISH LINE GEL &
FINISH LINE GEL & - EMMEDICIOTTO - Gel og finish hår

Rate this product:


0 click

FINISH LINE GEL &
EMMEDICIOTTO - Gel og finish hår


LINEA GEL ​​& FINISH

10 MEDIUM - HOLD MOUSSE
mousse multifunksjonell
Mousse condition medium festing, myk og kompakt for stramt elastisk og holdbart. Det gjør at du kan oppnå gode resultater med alle typer frisyre. Den beskytter håret struktur fra elementene. For alle hårtyper. Flott parfyme pære - melon. Flaske med 250 ml.

12 tette hår GEL
Gel å gi kraft og forfriskninger til håret ditt uten smøring. Ideell for tynt hår og behandlet. Den inneholder marine sporstoffer. Jar of 50 ml.

17 NATURLIG FORM
En perfekt støtte som fukter og gir glans til håret krøllete og naturlig, fjerner frizz uten å tynge det ned. Ekstraktet orange og ris protein beskytte dem i løpet av dagen. 150 ml tube.

SHINE DROPS 04
Glossy gir fleksibilitet til håret matt og dehydrert, og hjelpe dem til å gjenvinne en sunn og lyse. Dråper av silikon som reparere flisete tupper. Glass flaske med 50 ml.

03 BRIGHT SHINE SPRAY
Den perfekt synergi av elementer polering frigjøres for å gi håret en skinnende uten å tynge det ned. Glass flaske med 100 ml.

05 SHINE BRIGHT MODELLERING
Salve forming, polering for alle typer hår. Gitt å definere styling uten å tynge det ned. Det etterlater ingen rester. Jar of 50 ml.

06 MODELLERING HOLD
Modellering kremen av media egnet for tetting av alle dagens mote frisyrer. Donere og støtte kroppen til håret uten å tynge det ned, noe som gjør dem lyse med et slør av beskyttelse. Det etterlater ingen rester. Jar of 50 ml.

02 Smoothing MILK
Det er en spray som skaper en glatting fine og usynlig beskyttelse til håret eliminere krusing. Oljebasert ris melk og bambus fukter håret og gir mykhet og lysstyrke. 125 ml flaske.

NO- KYLLING CONDITIONER 11
Modellering nei-skylling balsam gjør håret mykt, hydrert og bidrar til å støtte styling. Den deriverte av silke og ekstrakt av rød valmue spille en restrukturering. Delikat aprikos duft. 150 ml tube.

16 Volumizing TOUCH
Volumizing spray for alle hårtyper, hjelper det å øke kroppens og hårets struktur. Formel beriket hvete protein og en blanding av fuktighetsgivende krefter og fiksativ. 125 ml flaske.

10 EXTRA-HOLD MOUSSE
Mousse condition for ekstra festing, myk og kompakt for ekstra hold og langvarig. Gode ​​resultater Enhver type frisyre. Panthenol beskytter håret strukturen fra elementene. Flaske med 250 ml.

MATT EXTRA 21
Ny å skille og forme deigen, noe som bidrar til å skape et moderne utseende og ekstra : tekstur, bevegelse og definisjon. Jar of 50 ml.

HAIR SPRAY 18
Hårspray sterk, naturlig, høy avkastning for daglig bruk. Fordamper umiddelbart, uten å etterlate rester. Passer for alle hårtyper, kan elimineres med noen penselstrøk. Den inneholder ikke CFC.Bombole 400 ml.

18 HAIR SPRAY EXTRA STERK
Hair Spray ekstra sterk, naturlig, høy avkastning for daglig bruk. Uten en vekt ned i håret, sikrer en jevn forsegling. Fordamper
umiddelbart, etterlater ingen rester. Passer for alle hårtyper, kan elimineres med noen penselstrøk. Inneholder ingen KFK. Flasker med 400 ml.

18 FLYTENDE hårspray - ØKOLOGISK
Hairspray som gir en feste besluttet å øke volumet frisyre. Ideelt for forsegling og gir styring til håret. Det etterlater ingen rester og gir en eksepsjonell glans. Inneholder UVB solkremer. Ekstrakt av solsikkefrø beskytter og reparerer håret fra aggresjon av UV-stråler og har en anti frie radikaler. Flaske med 250 ml.

19 STERK GUM
Gummiaktig gel sterk hold og lysstyrke, inneholder solkremer. Modell og forbedrer volumet, oppfyller de mest krevende av nødvendige skjemaer og mer opphøyet. Tørker raskt, ikke fettete og etterlater ingen rester. Unisex produktet. Tube av 125 ml.