.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisørerThanks
for your vote 👍

X


TAC'TIL
TAC'TIL - FAUVERT PROFESSIONNEL - Gel og finish hår

Rate this product:


0 click

TAC'TIL
FAUVERT PROFESSIONNEL - Gel og finish hår


TAC'TIL

• SERVICE VOLUME / Ricci

VOLUM'TIL - plumping væske
Forenkler coiffage, noe som sikrer en perfekt kontroll og et svært lett konsistens. Det gir volum og etterlater håret skinnende, silkeaktig og myk. Det gjør at du kan gi håret ønsket volum mens du pusser.

LOOP - krøllete spray
Kontroller og definerer krøller, eliminerer frizz. Det motstår fuktighet. Sikrer en naturlig hold og fleksibel. Håret er blanke og myke krøller og tonics. For maksimal effekt krøller, spray på tørt hår eller tørket.

TAC'CURL - forsterker bolle krem
Definerer krøller bringe tekstur og glans til håret. Doma krøllete hår og forvandler dem til myke krøller og skinnende.

• Utjevning SERVICE

HOT'TIL - termisk beskyttende serum for å pusse
For bruk av lysfølsomt hårtørker, dekk eller ved colorazioni.Grazie komplekset termo - beskyttende og vitaminer, beskytter håret mot varme, børsting forenkler og fremmer glansen av fargen.

• SERVICE GLOSS

FLASH - spray glans
Det fordamper den siste finpussen sull'acconciatura gir eksepsjonell lysstyrke. Ikke fett. Beskytter mot ytre aggresjoner takket være sin foto - kompleks vitamin - beriket patron og forhindrer dehydrering. Fra spray å lette berøringer på 25-30 cm fra håret.

STRASS'TIL - tåke gloss
Dens formel beriket med Camellia olje et UV-filter dør sødme og glans til håret farge. Spray et tynt lag på 30 cm fra håret.

• FESTE SERVICE

ULTIMATE - dis sterk fiksering
Form en film glans og fast permanent. For en maksimal effekt fiksativ, spray på tørt hår og tørr. Ikke spray mot en flamme eller glødende materiale.

TAC'FORM - Ultra fiksativ spray
Gir ekstra sterk hold frisyre uten å tørke eller fjerne lysstyrken på håret. Inneholder en solkrem bilde beskytter. Spray lokalt skulpturert frisyre med fingrene, eller 30 inches for en endelig fastsettelse etter ferdigstillelse av frisør.

STRUCT'IL - gel frisyre - keeping extraforte
Ideell for griffage kutt marsjerte. Definere og fikse bevegelsene som gir håret glans og naturlighet. Lar deg å jobbe i hjelpe bevegelser av hår. Passer for alle lengder, langvarig.

TAC'GEL - ekstra sterk gel
Ekstra sterke feste og effekt vinyl med maksimal glans. Sculpts håret ditt. Skriv ut bevegelser for mer ekstreme stiler. Det er også brukt på tørt hår for noen svært rigid ciocche.Non bør bruke med børsting.

TAC'LAQUE - hold hårspray
Fast perfekt hver frisyre for en lang holdt durata.Fissaggio øyeblikk.

• EFFEKT SERVICE skåret

WET'TIL - våt
Det gir form til de trendy frisyrer, ser på våt og tørr struktur som gir glans og naturlig bevegelse.

CLINK - levende voks
Polerende effekt og anti - frizz og krøller. En krystallstrukturen av mørke og lys som vibrerer. Gir en intens glans til håret uten lim og uten krøller, selv i vått vær.

TIL'GUM - fibrøs voks
En fiberstruktur og lyse med en matt effekt. For ustrukturerte stiler, uncombed hår stropicciati.Separa gir form og struktur. Egnet for å vri trådene.

TAC'MAT - voks matifiante (opacity)
Dette voks Matt modellerer og former håret på vilje i en naturlig bevegelse, noe som resulterer brillantezza.Ideale for alle effektene av ustrukturert trend. Vasker ut enkelt med sjampo.

Related