elenco Aziende - HOME PAGE -

DE : C PREMIUM CREAM
< ALTER EGO ITALY BACK

Hår blekemidler - ALTER EGO ITALY


DE : C PREMIUM CREAM
whitener krem høy kosmetisk handling
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 87651 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DE : C PREMIUM CREAM
whitener krem høy kosmetisk handling

Bleking krem med høy kosmetiske tiltak, utvider den eksisterende spekter av tekniske produkter Decoego for profesjonell bleking. Det tilbyr en 360 graders tjeneste, fra de mest tradisjonelle striper med folie, riper, balayages, lette slag med en slikkepott eller kam, til ulike teknikker kontrast.
Takket være sin kremet tekstur, tett og kompakt, og den molekylære sammensetningen forbedret med den innovative Hydra Loock System, åpner for enklere påføring og passer for alle teknikker for misfarging.
Dens tekstur refererer til følelsen av en næringsrik og kosmetisk behandling som ikke stivner og tørker ikke håret under søknadsfasen. Inneholder :. Bivoks, Mais, Shea Butter, Kaolin
Dens unike Hydra Loock System basert Bivoks lar deg innlemme de aktive ingrediensene gjennom et sikkerhetsnett rundt håret som en beskyttende bikube. Denne mekanismen av naturlig opprinnelse favoriserer en mer jevn fordeling av krem og gir et bedre grep på hårets struktur.
I tillegg, handlingen av Bio - Conditioning Omsorg System basert Protein Mais, bidrar til å rebalansere hårets naturlige proteininnhold, noe som gir fylde i farge, glans og vitalitet.
pakke :. pose med 250 gr

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy