elenco Aziende - HOME PAGE -

PLATINUM BØRSTE - keramisk sylinder
< GIUBRA BACK

Hårbørster - GIUBRA


PLATINUM BØRSTE - KERAMISK SYLINDER
PLATINUM BØRSTE - Cilindro i ceramica


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PLATINUM BØRSTE - keramisk sylinder
PLATINUM BØRSTE - Cilindro i ceramica


• keramisk belagt Sylinder: varmen spres jevnt over overflaten hindre skade på hud og hår. En pensel laget med tradisjonelle aluminiumsflaskerikke behandlet en tendens til å hope seg opp mye varme i et enkelt punkt som dermed varmer overdrevet. Sylinderen av platinai stedeter dekket med keramisk varmen spres jevnt over overflaten og hindrer mulig skade på håret og huden. ogsåKeramisk er et ikke - metallisk mineralkjemisk krystallisertjobbet med høyt trykk og høy temperatur vanligvis betegnes Bio - keramikk. Denne materielle Bio - Keramiske utgivelser infrarøde stråler som viser seg å være svært gunstig for å unngå dannelse av flisete tupper og beskytter huden mot sterk varme.

• NANO SILVER teknologi hindrer dannelsen av bakterier og sopp. sølv (Ag +) har blitt anerkjentfra antikkensom et stoff som besitter de naturlige krefter som bidrar til å hindre dannelsen av sopp og bakterier som besitter antibakterielle egenskaper. For å maksimere disse fordelene ved å bruke ' Nano Silver Technology '.
Med andre ordNår sølvet er delt opp i enheter av nanostørrelsedvs. en milliontedel av tykkelsen av et hårstråde åpenbare fordelene med Silversom omfatter anti- bakteriell funksjonavgifte og steriliseringbli enda mer konsentrert og effektivt. Ved hjelp av børsten med Platinum Nano Silver Technology hår vil få en klar fordel.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy