elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.IT - FARGE CREAM
< ALDO FORTE BACK

Hårfarger - ALDO FORTE


COLOR.IT - FARGE CREAM
med planteekstraktolivenolje uten ammoniakk og uten parafenilendiammina


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.IT - FARGE CREAM
med planteekstraktolivenolje uten ammoniakk og uten parafenilendiammina

Enkelte kjemikalier som ammoniakk og parafenilendiammina, som brukes til produksjon av hårfarger kan føre til hudsykdommer og luftveissykdommer.
COLOR.IT har erstattet ammoniakk med monoetanolamin og parafenilendiammina med Diaminotoluene sulfat (molekyl av den nye generasjon) og dermed redusere muligheten for allergi og halsbrann.
Det garanterer den ytterste respekt for beskyttelse av hårets struktur.
Den eksklusive bruken av aktive ingredienser og pigmenter av høy kvalitet, sikrer konsistente farger og langvarige, intense og strålende nyanser og full dekning av grått hår. Kombinasjonen av FARGE CREAM og Emulsion Oxidant COLOR.IT i krem ​​, gjør det mulig å oppnå en blanding og fløyelsmyk, lett å påføre og spre seg, for rask og enkel. Den pågående forskningen har som mål å skape produkter som kombinerer det praktiske, respekt for den naturlige strukturen i håret og gode resultater, førte til utformingen av fargekremmed COLOR.IT plante ekstrakt olivenolje. Dens lett duft gjør bruken behagelig, noe som sikrer en jevn farge, lys og silkeaktig i total respekt av håret.
Shades er tilgjengelig i 30 nyanser i serien :
- NATURLIG : 1.nero, 3.castano mørk 4.castano, 5.castano klar, mørk 6.biondo, 7.biondo, 8.biondo klart, klart 9.biondo ;
- KOBBER : Kobber 4.4.castano, 8.43.biondo klar gyllen kobber, kobber 7.44.biondo intens, mørk kobber 6.4.biondo ;
- PURPLE: 4.22.castano irise intens, klar 5.22.castano irise intens
- RED : rød 4.62.castano iRise, 5.66.mogano heftig, intens 5.55.castano klart mahogni, rød mahogny 5.56.castano klart, 7.66.biondo dyp lilla, lys mahogni 8.52.biondo irise ;
- GOLDEN OG BROWN : 5.003.castano naturlig lys sjokolade, lys gyllen 5.3.castano, 6.003.biondo naturlig mørk brun, mørk gyllen 6.3.biondo, 7.003.biondo naturlig tobakk, 7.33.biondo intense gyllent lys 8.003.biondo naturlig mandel, 9.003.biondo klart naturlig honning, golden 9.3.biondo klart.
fremgangsmåte for anvendelse : I en ikke-metallisk beholder, blande en del krem og en del og halvparten av oksiderende emulsjon krem
.- Den første søknaden : jevnt distribuere dye blandingen forberedt lengder og endene av håret, la virke i ca 10 minutter. Deretter gjen forberede den samme fargeblandingog spre den jevnt på røttene også, i henhold til en ytterligere eksponeringstid på 30 minutter.
- Retouch : fordele blandingen jevnt på forberedt fargestoff hårvekst, observere en lukkertid på 30 minutter. Hvis det er nødvendig, for toning av lengder og tips noen minutter før slutten av eksponeringstiden fukte med en sprayflaske og bruke fargen forble emulgerende alt.
Alltid halvere installasjons ganger etter permanent eller misfarging.
Etter eksponeringstiden, forsiktig skylle håret med varmt vann, en sjampo og en maske surt.
Advarsel : farging krem COLOR.IT er kalibrert for en prosentandel på 70% av hvite hår. Mer enn 70 % ved hjelp av en mørkere tone (f.eks, for å få en 7 bruk et 6).
pakke :. Tube av 100 gr


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy