elenco Aziende - HOME PAGE -

KERATIN COLOR
< BBCOS BACK

Hårfarger - BBCOS


KERATIN COLOR
KERATIN COLOR


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KERATIN COLOR
KERATIN COLOR

permanent farging keratin - basert
Den kombinerer delikatesse av et fargestoff uten ammoniakk, jo mer protein fysio kompatibel for håret : den hydrolysert keratin. Resultat: håret silke, sunne, fyldige, farger og naturlige toner forbedret med lys og reflekser. Keratin er et protein som danner den grunnleggende komponent i hår, hår og negler. Hår keratin er til stede i hårstråene, et tynt ytre lag, som er ansvarlig for glans og glatthet av håret, i cortex, der keratin fibre og fibriller binde og bestemme styrken og elastisiteten av håret. Til slutt, i benet, som består av keratin proteiner, som leser av fargen på hår. Fargestoffer, enkelt endre kjemiske bindinger av keratin skade det.
KERATIN COLOR er fargen i krem uten ammoniakk basert hydrolysert keratin som er lett innebygges fra skjellaget og cortex av hår under behandling for å møte behovet for en gjenfødelse protein.
Shades er tilgjengelig i 40 nyanser.
måte bruk : blande en krem tube KERATIN COLOR 100 ml med 150 ml Oxigen BBcos, og dermed få 250 ml krem, mengde tilstrekkelig til å farge en tykt hår. Lukkerhastighet 30/35 minutter. Eksklusivt for frisører. Blanding : 1 :. 1,5
boks :. 100 ml tube


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy