elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN CREAM FOR hårfarge
< COLOR DESIGN BACK

Hårfarger - COLOR DESIGN


COLORDESIGN CREAM FOR HåRFARGE
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 109407 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN CREAM FOR hårfarge
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI

produkter for hårfarging Colordesign er i stand til å møte dine behov og for å tilby de beste profesjonelle frisør verktøy for å oppfylle ønskene til sine kunder. Malingen systemet har blitt formulert med pleiende ingredienser og restrukturering for å skape briljante farger og mangesidig, i stand til å sikre full dekning av grått hår samtidig som det gir overlegen beskyttelse og hydrering. Colordesign ante de gunstige effektene av ceramider og ble introdusert i feltet av hårfarge profesjonell frisør som tilbyr et nyskapende produkt, restrukturering og farging samtidig.
nyanser :. tilgjengelig i 134 fargenyanser permanent, ammoniakk gratis farge 46 nyanser, 18 nyanser tinting nyanser og seks kontrastfarge tre i en
metode for bruk : Emulsion valg antioksidant krem : 10 volumer (3 %), for å mørkne en tone, farge bleket hår. 20 volumer (6 %), for tone - på - tone farger, dekke grå hår, lette en tone. 30 volumer (9 %) for bleking medium (to eller tre toner). 40 volumer (12 %), for lynet sterke (tre eller fire toner). For å lette mer enn fire toner du trenger for å bruke nyansene i serien superschiarente.
KLARGJØRING : I en ikke- metallisk beholder og bland en del av kremen på den ene siden og en halv (1:1,5) av oksiderende emulsjon kremen av ditt valg. Hvis du bruker noen av de serien superschiarente nyanser, bland en del krem til to deler og en halv (1:2.5) av oksiderende emulsjon krem i 40 bind.
SØKNAD : spre blandingen jevnt på forberedt fargestoff uvasket hår, la virke i ca 30 minutter. Etter eksponeringstiden, forsiktig skylle håret med lunkent vann og deretter etter en sjampo - farge (pH 4,5).
pakke : 100 ml tube .


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy