elenco Aziende - HOME PAGE -

fargeeffekt
< CHENICE BACK

Tone på Tone - Hair - CHENICE


FARGEEFFEKT
tone på tone farge uten ammoniakk i langsiktig
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 92220 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

fargeeffekt
tone på tone farge uten ammoniakk i langsiktig

tone på tone er svaret på alle behov : den naturlige hår for å få kundene til fargen på den første grå hår til å dekke naturlig. Resultater: livaktige farger og lyse. Hair silkemykt og skinnende med naturlige farger og strålende. Fraværet av ammoniakk eliminerer risikoen for luftveisallergiog minimere sensitivitet.
Fargeeffekt anbefales å dekke den første hvite hår med maksimal ensartethet av farge, glans og mykhet. Refleksjoner intens og strålende langvarig. Produktet er forbedret med bærerstofferinnovative er i stand til å opprettholde aktiv farge under fremstilling og for å øke inntrengningen av fargestoffmolekylene og midler inne i hårfibrene. Carrier agenter De stabilisere farge i håret styrke motstanden mot vasking og øke lysstyrke og intensitet av farging.
Fargeeffekten er et resultat av en perfekt balanse mellom de grunnleggende kondisjonering og høy kvalitet pigmenter som oppviser en høy grad av renhet. Formel beriket med svært kosmetisk Yogurtene og honning for å gjøre alle de næringsstoffene som trengs for å montere håret og gjør håret ditt sterk, myk og vakker. Honey også beskytter sensitiv hud mens lukkerhastighet og gir god hydrering.
fremgangsmåte for bruk: blandes grundig i et ikke- metallisk bolle eller i en shaker hensyn til den blandingsandel på 1-2 (50 ml ton- i-ton + 100 ml aktiv oppløsning). Påfør i tørt, uvasket hår.
Installasjonstiden 20-25 minutter Påfør etter farge Hold i Color
boks : 60 ml tube .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy