INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ЛЕСНО АБСОЛЮТНА 3
ЛЕСНО АБСОЛЮТНА 3 - LISAP - Бои за коса

ЛЕСНО АБСОЛЮТНА 3
LISAP - Бои за коса


Senza амоняк, PPD, резорцин

Изключително деликатен цвят и услуги, предназначени за тези, които имат проблеми с чувствителна кожа. ЛЕСНО абсолютен успех се дължи своята MICROEMULSION • анти-стареещ комплекс , комплекса могат да предотвратят остаряване на космената структура: MicroEmulsion забавя началната скорост в окисляване смес (крем за оцветяване + разработчик), увеличава интензивността на цвета и насърчава по-бързо освобождаване на активите бои в капилярна мозъчната кора.
Днес в MICROEMULSION комплекс е обогатен с А3 ПИГМЕНТИ , цветове пигменти, които е закотвен в Капело е последно вече чрез запазване непроменено цветът, шампоан след шампоан. Обогатен с масло от АРГАН и КЕРАТИН , оставя косата мека и копринена дори след цвят. Лесно да се прилагат без междинни смеси с други нюанси гаранции 100 % покритие на бяла коса без добавяне на натурална основа за дълготраен цвят е брилянтен като просто НЕПОБЕДИМ покритие го.

• Безопасно и леко по кожата;
• Висока семена;
• Невероятен блясък;
• Цветен времетраене.

нюанси: предлага се в 55 цвята + червена страст 4: , РУБИ КОРАЛОВИ, махагон мед съдържащи нови иновационни бои пигменти, които предоставят , червените, също твърдост и дълбочина на цвета за завиден резултат е интригуващ и многопластов начин. Гъвкави и насочено , но млада аристократка и пълна. Диапазона на SUPERLIFT и TONALIZZANTI предлага един извънредно резултат и чувствате красота. По-неутрално изпълнение ultrachiara и контрастиращи жълти нюанси по време на разпределението на меланин. Безопасността и спокойствието на лесно формулиране абсолютна 3 позволява блестящи резултати през границата от 5 ИЗБЕЛВАНЕ тонове.
Абсолютната 3 е обогатена с кафе и макадамия АБСОЛЮТНА единствено да предлагат специалисти, интензивността и дълбочината на отражения в Мока.

указания за употреба: се смесва в съотношение 1: 1 , само 5 РАЗРАБОТЧИК лесно 10 , 20 , 30 и 40 обеми. Оставете за 30 минути и изплакнете. За по-нататъшно поддръжка и гаранция постоянна защита използвайте LISAP абсолютно защитен СПРЕЙ цвят коса.

опаковка: 60 ml епруветка.

Related

ЛК ANTIAGE - LISAP
Ескалация ПРЕДПРИЯТИЕТО COLOR - LISAP
ескалация EASY - LISAP
LISAP MAN COLOR - LISAP

X

privacy