INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ЕСТЕСТВЕНИ TECH: REPLUMPING
ЕСТЕСТВЕНИ TECH: REPLUMPING - DAVINES - Обработки - грижа за косата

ЕСТЕСТВЕНИ TECH: REPLUMPING
DAVINES - Обработки - грижа за косата


еластичност и овлажнител за кожата и косата

ШАМПОАН pH 5.5-REPLUMPING
еластичност и овлажнител за всички типове коса с fitoceutici от сливи

Кремообразна текстура, която създава плътен и богата пяна. Нежно почиства без да променя структурата на косата. Съдържа fitoceutici, извлечени от сливи са богати на полифеноли и Флавоноидите антиоксиданти, които действат срещу радикали като противодействие на стареенето на клетките и по този начин защитава нашия организъм. Също така , сливи са богати на витамин А, Б витамини (В1, В2 и РР , ) и витамин С (5 mg). Сред минералите са калиев , фосфор, магнезий и калций. Леко повърхностно да подхранва и хидратира , етерично масло от petitgrain за elasticizing действие упражнение и уплътняване.
опаковки: бутилки от 250 и 1000 мл.

БАЛСАМ-REPLUMPING рН 4.0
еластичност и овлажнител за всички типове коса с fitoceutici от сливи

Формулиран да разплетете , компактни и даде нов еластичност на всеки вид на косата. Съдържа fitoceutici, извлечени от сливи са богати на полифеноли и Флавоноидите антиоксиданти, които действат срещу радикали като противодействие на стареенето на клетките и по този начин защитава нашия организъм. Също така , сливи са богати на витамин А, Б витамини (В1, В2 и РР , ) и витамин С (5 mg). Сред минералите са калиев , фосфор, магнезий и калций.
опаковка: тръба на 150 ml 1000 ml бутилка , , 12 ml пакетчета.

SUPERACTIVE-REPLUMPING ПЪЛНИТЕЛ за КОСАТА рН 5.0
plumping и уплътняване серум с хиалуронова киселина

Произведени от силна козметичен ефект. Това професионално лечение само в изпълнител , Международен, компактен, развиването и компактни космената структура. Позволява на косата да задържа на гънки по-дълго. Лечението продължава 6-8 шампоани. Съдържа хиалуронова киселина, чиято молекула се формира от две захари, които могат да гарантират силни хидратация и защита от стрес.
указания за употреба: след прилагане на ШАМПОАН и БАЛСАМ REPLUMPING REPLUMPING , по целесъобразност, ПОТУПВАНЕ на разстояние от косата си и продължете с прилагането на КОСАТА ПЪЛНИТЕЛ професионални (около 25 g за цялата глава). Оставете на за 10 минути, след което се изплаква. Продължете със стайлинг. КОСАТА ПЪЛНИТЕЛИ може да се използва при влажна топлина източник , да се намали до 5 минути скоростта на затвора.
опаковка: 1000 ml бутилка.

SUPERACTIVE REPLUMPING коса ПЪЛНИТЕЛ-рН 7.2
plumping и уплътняване течност с хиалуронова киселина

Е отпуск на силен козметичен ефект. Този компактен не изплакнете лечение , тонове и развиването на структурата на косата. Позволява гънки да продължи по-дълго и има отличен влага ефект. Съдържа хиалуронова киселина, чиято молекула се формира от две захари, които могат да гарантират силни хидратация и защита от стрес.
указания за употреба: след прилагане на шампоан и БАЛСАМ REPLUMPING REPLUMPING , по целесъобразност, ПОТУПВАНЕ на разстояние от косата си и продължете с лак за коса панделка (около 3 g за цялата глава). Не изплаквайте. Продължете със стайлинг.
опаковка: flacon изпарител няма газ от 100 ml.

Related

успокояващ - DAVINES
ENERGIZING - DAVINES
LOVE - къдрава и чуплива коса - DAVINES
NATURALTECH - детоксикираща - DAVINES
благополучие - DAVINES
ребалансиране - DAVINES
ПОДХРАНВАНЕ - PURIFYING - DAVINES
алхимичен - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
СЕМЕЙСТВО МИНУТА - DAVINES
ЕСТЕСТВЕНИ TECH: ПОДХРАНВАНЕ - DAVINES
ОСНОВНИ КОСАТА ГРИЖИ - DAVINES
ОСНОВНИ ГРИЖА ЗА КОСАТА И ЕКОЛОГИЧНА УСТОЙЧИВОСТ - DAVINES
АВТЕНТИЧНИ - DAVINES
ЕСТЕСТВЕНИ TECH: ЕНЕРГИЗИРАЩ - DAVINES
NATURALTECH: ПОДНОВЯВАНЕ - DAVINES
ОСНОВНИ КОСАТА ГРИЖИ: ЛЮБОВ КЪДРЯ - DAVINES
ТЕЧЕН ЗАКЛИНАНИЕ - DAVINES
ОЙ КОСАТА МАСЛО - DAVINES

X

privacy