INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


PERFORMANCE TECH
PERFORMANCE TECH - FARMAGAN - Белина косата

Rate this product:


1 click

PERFORMANCE TECH
FARMAGAN - Белина косата


избелващи кремове

Whitener Крем за коса високо осветление власт. Структурата на сместа позволява да се развие, техники работи по-бързо и по-безопасно.
начин на употреба: преди употреба, манипулират плика за разреждане на продукта. Съотношение на разреждане : 1:2 Пазете : смесват в неметален контейнер. Оксиданти използва : ГОТОВ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ OXY 10 - 20 - 30-40 обеми, по преценка на фризьора въз основа на оценката, направена. Скорости на затвора: до 45 минути в зависимост от оценката на фризьор. Препоръчва се за избелване и ецване твърде близо до кожата. Идеален за изсветляване техники за физическо или боядисана коса особено неструктурирани.
кутия:. тръба 40 гр и 250 гр плик

хлорната вар
Компактен и високо избелване мощност. Правилно смесва с окислител емулсията осигурява крем подходящ за всички техники.
начин на употреба: съотношение разреждане : 1:2. Внимание : смесват се в неметален контейнер. Оксиданти използва : ГОТОВ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ OXY 10 - 20 - 30-40 обеми, по преценка на фризьора въз основа на оценката, направена. Скорости на затвора: от 15 до 60 минути в зависимост от оценката на фризьор. Препоръчва се за силно избелване на естествена коса и силен, ецване на дълбок цвят коса не е особено чувствителна на прически и цветове с много тъмен фон.
кутия:. 20 гр тръба и буркан от 500 гр.

хлорната вар BLUE АМОНЯК FREE
Амоняк без избелване прах за коса, особено фин и компактен. Позволява отлични резултати избелване. Зачита структурата на косъма.
начин на употреба: съотношение разреждане : 1:2. Смесете в неметален контейнер. Оксиданти използва : ГОТОВ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ OXY 10 - 20 - 30-40 обеми, по преценка на фризьора въз основа на оценката, направена. Скорости на затвора: от 15 до 60 минути в зависимост от оценката на фризьор. Препоръчва се за избелване на боядисаната коса, повредени и много деликатна. Чудесно за измиване и ецване ецване светлина.
кутия:. 20 гр тръба и буркан от 500 гр

Related

X

privacy