INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR
COLOR - WELLA PROFESSIONALS - Тон на Tone - косата

Rate this product:


1 click

COLOR
WELLA PROFESSIONALS - Тон на Tone - косата


COLOR

COLOR FRESH
директен оцветяване

Color Fresh е за действие, филмообразуващи козметични маркери, без амоняк. Идеален за тези, които се приближава за първи път, за цвят, за покриване на първите бели цветове за коса за мъже или за тези, които обичат да се запази цвета си, но добавянето на сензорен ярки и блестящи. Със своята формула, предназначена Vital Сложната структура на базата на PH Betaine и D- пантенол 6.5 придава на косата ярък цвят и гладка от корена до върха. Тя се прилага пряко и е с продължителност от около 8 шампоани.
начин на употреба: изплакнете добре и потупване косата си, нанесете продукта, като го разпределя равномерно, оставете за 5-20 минути в зависимост от структурата на косата и интензивността на цвета, който искате. За да се увеличи интензивността на цвета, ние препоръчваме използването на източник на топлина или да се увеличи скоростта на затвора. След затвора изплакнете добре. Да не се правят допълнителни шампоан и пристъпи към гънката.

Perfecton
Poser при кисело рН

Съдържа набор от активни вещества, свързани с косата и цветни пигменти, комбинация, която подобрява и укрепва структурата на косъма. COLOR Perfecton е силно препоръчително да се стандартизират цвета след къдрене, за да се запази цвета ярки и живи в цвят, а другият, или за тези, които обичат натурален продукт, който отразява собствената си коса.
Shades различните нюанси могат да се смесват заедно, за да се увеличи безкрайно нежелани отражения. Това е безплатен продукт трябва да се смесва с вода и амоняк.
начин на употреба: след измиване косата си, или след вълнообразно движение, смесете 250 мл вода с количество Perfecton цвят в зависимост от цвета, който искате да постигнете :
• сигнал от 12 /0 до 10/ 0 + 250 мл вода 5 ml Perfecton
• Тон 9 / 0 250мл вода + 10ml Perfecton
• Tone 8/ 0 250мл вода + 15ml Perfecton
• тон от 7 /0 до 4/ 0 250мл вода + 20ml Perfecton
Разстелете сместа директно от апликатора върху основата, дължините и краищата.
Не изплаквайте и преминете направо към гънката.

X

privacy