INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


NATURLIGE TECH: REPLUMPING
NATURLIGE TECH: REPLUMPING - DAVINES - Behandlinger - hårpleje

NATURLIGE TECH: REPLUMPING
DAVINES - Behandlinger - hårpleje


elasticitet og fugtighedscreme for hud og hår

SHAMPOO pH 5,5-REPLUMPING
elasticitet og fugtighedscreme til alle hårtyper med fitoceutici fra Plum

Cremet konsistens, der skaber en fyldig og rig skum. Forsigtigt renser uden at ændre strukturen af håret. Indeholder fitoceutici udvundet af blommer er rige på polyfenoler og flavonoider antioxidanter, der virker mod Radikales ved at modvirke ældning af celler og dermed beskytte vores organisme. Også , blommer er rig på vitamin A, B-vitaminer (B1, B2 og PP , ) og C-vitamin (5 mg). Blandt mineralerne er kalium , fosfor, magnesium og calcium. Mild overfladeaktive stoffer til forsigtigt at rense og fugter , den æteriske olie af petitgrain til en elasticizing aktion motion og komprimering.
emballage: flasker af 250 og 1000 ml.

BALSAM-REPLUMPING pH 4,0
elasticitet og fugtighedscreme til alle hårtyper med fitoceutici fra Plum

Formuleret til at udrede , kompakt og give nye elasticitet til alle typer af hår. Indeholder fitoceutici udvundet af blommer er rige på polyfenoler og flavonoider antioxidanter, der virker mod Radikales ved at modvirke ældning af celler og dermed beskytte vores organisme. Også , blommer er rig på vitamin A, B-vitaminer (B1, B2 og PP , ) og C-vitamin (5 mg). Blandt mineralerne er kalium , fosfor, magnesium og calcium.
emballage: rør af 150 ml 1000 ml flaske , , 12 ml poser.

SUPERACTIVE-REPLUMPING hår FYLDSTOF pH 5,0
plumping og komprimering serum med hyaluronsyre

Produceret af stærk kosmetisk virkning. Denne professionelle behandling kun i eksekverbare , international , compact, kræfter og sammentrykker hårets struktur. Giver håret til at bevare den krølle længere. Behandlingen varer 6-8 shampoo. Indeholder hyaluronsyre hvis molekyle er dannet af to sukkerstoffer, der er i stand til at sikre en stærk hydrering og beskyttelse mod stress.
brugsanvisning: når du anvender SHAMPOO og CONDITIONER REPLUMPING REPLUMPING , om nødvendigt, DAB ud dit hår, og fortsætte med anvendelsen af hår FYLDSTOF professionelle (ca. 25 g for hele hovedet). Tjenestefrihed for 10 minutter, derefter skylles. Fortsætte med styling. HÅR FYLDSTOFFER kan også bruges under fugtige varmekilde , for at reducere til 5 minutter lukkertiden.
emballage: 1000 ml flaske.

SUPERACTIVE REPLUMPING hår FILLER-pH 7,2
plumping og komprimering væske med hyaluronsyre

Er en orlov på en stærk kosmetisk virkning. Dette kompakte no-rinse behandling , toner og kræfter hårets struktur. Tillader folder til at vare længere og har en fremragende fugt effekt. Indeholder hyaluronsyre hvis molekyle er dannet af to sukkerstoffer, der er i stand til at sikre en stærk hydrering og beskyttelse mod stress.
brugsanvisning: når du anvender shampoo og CONDITIONER REPLUMPING REPLUMPING , om nødvendigt, DAB ud dit hår, og Fortsæt med hårspray fyldstof (ca. 3 g for hele hovedet). Ikke skylles. Fortsætte med styling.
pakning: flacon vaporizer ingen gas fra 100 ml.

Related

alkymistiske - DAVINES
beroligende - DAVINES
energigivende - DAVINES
LOVE - krøllet og kruset hår - DAVINES
NATURALTECH - afgiftende - DAVINES
TRIVSEL - DAVINES
NOURISHING - Purifying - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
FAMILIE MINUT - DAVINES
NATURLIGE TECH: NÆRENDE - DAVINES
VÆSENTLIGE HÅRPLEJE - DAVINES
VÆSENTLIGE HÅRPLEJE OG MILJØMÆSSIG BÆREDYGTIGHED - DAVINES
AUTENTISKE - DAVINES
NATURLIGE TECH: ENERGIGIVENDE - DAVINES
NATURALTECH: FORNY - DAVINES
VÆSENTLIGE HÅRPLEJE: LOVE KRØL - DAVINES
FLYDENDE STAVE - DAVINES

X

privacy