INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


NEM ABSOLUTTE 3
NEM ABSOLUTTE 3 - LISAP - Hårfarver

NEM ABSOLUTTE 3
LISAP - Hårfarver


Senza ammoniak, PPD, resorcinol

Yderst delikat farve og service designet til dem, der har følsom hudproblemer. NEM absolut succes skyldes dens MICROEMULSION anti-alder KOMPLEKSE , komplekset kan forebygge aldring af hårets struktur: MicroEmulsion bremser den indledende hastighed i oxidation blandingen (farve cream + Developer) , øger intensiteten af farven og fremmer en hurtigere frigivelse af aktiver farvestoffer i cortex kapillær.
I dag MICROEMULSION KOMPLEKSE er blevet beriget med A3 pigmenter , farver pigmenter, der er forankret i capello, s sidste længere ved at holde uforandret farve, shampoo efter shampoo. Beriget med ARGANOLIE & KERATIN , efterlader håret blød og silkeagtig selv efter farven. ENESTÅENDE dækning let at anvende uden mellemliggende blander med andre nuancer garantier en 100% dækning af hvidt hår uden at tilføje naturlige grundlag for en varig farve er strålende som bare gjorde.

• Sikker og skånsom mod huden;
• Høj frø;
• Utrolig glans;
• Farve varighed.

nuancer: fås i 55 farver + RED PASSION 4: , RUBY CORAL, MAHOGNI kobber indeholdende nye innovative farvestoffer pigmenter, der giver , røde, også fasthed og farvedybde for en misundelsesværdig resultatet er spændende og mangefacetterede måde. Alsidig og instrueret , men ung aristokrat og komplet. Vifte af SUPERLIFT og TONALIZZANTI tilbyder et ekstraordinært resultat og en overlegen skønhed. En mere neutral ydeevne ultrachiara og kontrasterende gule nuancer i fordelingen af melanin. Sikkerhed og ro i let formulering absolutte 3 giver strålende resultater på tværs af grænsen til 5 blegning toner.
Den absolutte 3 linje er beriget med kaffe og MACADAMIA absolut absolut at tilbyde fagfolk, intensitet og dybde af refleksioner i Mokka.

brugsanvisning: blandes i forholdet 1: 1 , kun 5 udvikler let et 10 , 20 , 30 og 40 bind. Lad sidde i 30 minutter og skyl. For yderligere vedligeholdelse og garanti for bruge en konstant beskyttelse LISAP absolutte beskyttende SPRAY farvet hår.

emballage: 60 ml tube.

Related

LK ANTIAGE - LISAP
ESCALATION NU COLOR - LISAP
ESCALATION EASY - LISAP
LISAP MAN COLOR - LISAP

X

privacy