INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


NATURAL TECH: VIRKISTÄVÄÄ
NATURAL TECH: VIRKISTÄVÄÄ - DAVINES - Hoidot - hiustenhoito

NATURAL TECH: VIRKISTÄVÄÄ
DAVINES - Hoidot - hiustenhoito


ihon ja hauraille hiuksille altis laskevan ja ehkäisevä hoito erilaisten hiustenlähtö
ENERGISOIVA FORMÓBILE perhe oli rikastettu hiukset energian monimutkainen, voimakas kompleksi voi toimia kahdella tasolla: pinnalla saldot päänahan ja palauttaa sen optimaalinen kunnossa ansiosta toimintaa ja B3, joka säätelee talituotantoa, antaa asianmukainen nesteytys. Syynä tasolle ansiosta aktiivinen ote vihreää teetä, estää mikro-tulehdus. VIRKISTÄVÄÄ Shampoo muotoiluja, geelit ja paksuuntuminen Tonic on myös ominaista keskittyminen vaikuttavat aineet koostuvat monitoimilaitteet kofeiini, yhdistettynä sirtuins ja beta glukaaneja. Kofeiini stimuloi solujen aineenvaihduntaa suosii kudosten hapetus päänahan. Beta-glukaaneja parantaa immuunijärjestelmää ja sirtuins kutsutaan myös "pitkäikäisyys", proteiineja pelata tehokas antioksidantti ja anti-aging, toning ja vahvistamalla päänahan.

ENERGISOIVA SHAMPOO
Lempeä puhdistusaineet, joka stimuloi ihon mikroverenkiertoa.
pakkaus: 250 ml pullo.

ENERGISOIVA KAUSILUONTEINEN SUPERACTIVE
Uudistava voide torjumiseksi stressi ja kausiluonteisten tekijöiden lisäksi myös tehokas ehkäisevänä hoitona alttiita potilaat. Se on rikastettu ote Agastache Mexicana, voi neutraloida fyysinen stressi, joka aiheuttaa tulehdusta päänahka, mikä aiheuttaa hiustenlähtöä. Vähentää hiustenlähtöä ja parantaa määrä ja tiheys.
pakkaus: 100 ml pipetti ja pikkupullot 6 ml pakkaus 12 kpl.

ENERGISOIVA SUPERACTIVE
Edistää seerumin vastapainoksi lasku johtuu hormonaaliset tekijät. On rikastettu Intian mung papu ja puna-apila, jotka toimivat kommunikoida solujen säätelemään solujen toimintaa. Hiukset kasvaa terveempi ja vahvempi, päänahka on enemmän pehmentänyt ja vähentää öljyntuotantoa. ENERGIA SUPERACTIVE ehkäisee hiustenlähtöä, parantaa tiheys ja vähentää hyper talituotantoa.
pakkaus: 100 ml pullo, tiputin.

ENERGISOIVA PAKSUUNTUMINEN TONIC
Paksuuntuminen ihon ja hiusten hauras, vahvistavaksi altis laskevan. Tämä hoito on muotoiltu hiukset kuitua, laajentaa ensimmäisestä hakemuksesta halkaisija kasvaa. Jättää hiukset kiiltävät ja koko kehon eikä painaa sitä alas.
pakkaus: 100 ml pullo, tiputin.

ENERGISOIVA GEELI
Stimuloi ihon mikroverenkiertoa. Käytä ihon ja hiusten sävyt ja hieman kiinteä ja myös luoda lievä vaikutus. Hiustenlähdön ehkäisyyn, kausiluonteinen, hidastaa prosessia lankeamisesta toimii stimuloi aineenvaihduntaa ja antaa voimaa ja kehon hienoille hiuksille ja korosti.
pakkaus: 150 ml tuubi.

Related

alchemic - DAVINES
rauhoittava - DAVINES
energisoiva - DAVINES
LOVE - kihara ja kihara tukka - DAVINES
NATURALTECH - myrkkyjä - DAVINES
HYVINVOINTI - DAVINES
Ravitseva - PURIFYING - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
PERHEEN MINUUTIN - DAVINES
NATURAL TECH: REPLUMPING - DAVINES
NATURAL TECH: RAVITSEVA - DAVINES
TÄRKEÄÄ HIUSTENHOITO - DAVINES
TÄRKEÄÄ HIUSTENHOITO JA YMPÄRISTÖN KESTÄVYYDEN - DAVINES
NATURALTECH: UUSIMISESTA - DAVINES
OLENNAISIA HIUKSET HOITO: RAKKAUS CURL - DAVINES
NESTEMÄINEN SPELL - DAVINES

X

privacy