INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


LINTUTÖRMÄYS HOITO
LINTUTÖRMÄYS HOITO - HALONIS - Hoidot - hiustenhoito

LINTUTÖRMÄYS HOITO
HALONIS - Hoidot - hiustenhoito


KERATIINI KORJAUS JÄRJESTELMÄ

rakenneuudistuksen brasiliana nolla keratin hoito Argan öljy
KERATIINI REPAIR SHAMPOO
Shampoo Detangling "kiillotus rakenneuudistuksen toimia ja välittömiin rakenneuudistusta muotoiltu lievä pinta ja iho friendly "hellävaraisesti hiukset ilman köyhdytettyä hydrolipidic este; tekee hiuksista pehmeä, kiiltävä ja pehmeä. " Sisältää hydrolysoitu keratiini korjaavat toimet "Arganöljy erittäin ravitseva ja anti-ikääntyminen ja johdannainen Limnanthes Alba quaternised Hiustenkuivaaja ja suojaavia toimia. Käyttää Hiustenkuivaaja ja kiillotus toimia kovaa. Tuote on rikastettu hyaluronihappo täyteaine-action anti-ikääntyminen ja Allantoin jotta rauhoittava ja uudistava.
pakkaus: 250 ml pullo.

KERATIINI korjaus KOSTEUSEMULSIO välittömiä toimia
Kykenee sen vaikutukset yhteystiedot vedellä (jotka muodostavat pehmeä vaahto) Hiukset orvaskesi asteikot riallineandone ja uudistaa perusteellisesti. Hydrolysoitu keratiini Argan öljyä ja Limnanthes Alba.
Pakkaus: 10 ml injektiopulloa laatikko 10 kpl.

KORJAUS KERATIINI RECONSTRUCTOR
käytettävä hoitosuihke

Detangling rakenneuudistuksen ja välittömästi kiillotus jättää hiukset pehmeä, kiiltävä ja pehmeä. " Sisältää hydrolysoitu keratiini korjaavat toimet Argan oil rakenneuudistusta ja ravitseva power anti-aging ja johdannainen Limnanthes Alba quaternised Hiustenkuivaaja ja suojaavia toimia.
pakkaus: 125 ml spray pullossa.

KERATIINI KORJAA NAAMIO
keratinous rakenneuudistuksen naamio

Pehmeä emulsio ja tasainen Detangling toiminta "rakenneuudistusta ja välittömästi kiillotus; uusinnat ja parantaa hiusten rakennetta. Anti-kähertää toiminta. Tekee hiuksista pehmeä, kiiltävä ja pehmeä. " Sisältää hydrolysoitu keratiini korjaavat toimet, Argan öljyä runsaasti virtaa rakenneuudistusta ja ravitseva anti-ikääntyminen on johdannainen oil Limnanthes Alba quaternised Hiustenkuivaaja ja suojatoimia. Se on rikastettu pellavaöljy tunnetaan erittäin rakenneuudistuksen ja kiillotus ominaisuudet.
pakkaus: 200 ml purkki.

Related

LINTUTÖRMÄYS THERAPY - ENERGIAA JÄRJESTELMÄ - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
LINTUTÖRMÄYS THERAPY - RAUHOITTAVA ÖLJY SHAMPOO - HALONIS
REBUILDER KEHITYS - HALONIS

X

privacy