INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Hullámos UP
Hullámos UP - EMSIBETH - Állandó haj

Hullámos UP
EMSIBETH - Állandó haj


hullámos UP a tökéletes egyensúlyt a divat és a hangerő a teljes vonatkozásában a haj szerkezetét. A haj fényes és testes, hullámok és fürtök a teljes támogatást, anélkül, hogy törékeny vagy dehidratált, köszönhetően az együttes hatása bambusz csontvelő és a búza fehérjék, amelyek erősítik a szálak, és adja fényét, hangerő és kezelhetőség.

WAVY -up áll :
- 3 különböző típusú tanulás:
- Hullámzó -Up 0 : Természetes haj kemény, kemény és erős,
- Hullámzó - up 1 : Természetes haj ;
- Hullámzó - Up 2 : a normál és érzékeny hajra.
- A semlegesítő

hullámos UP FIX : a semlegesítő folyadékot alkalmas csatolt bármely megfogalmazása Hullámos -Up. Könnyen kezelhető, hogy készen áll a használatra, és nem kell hígítani vízzel.
- A szabadság - kondicionáló

hullámos UP TONIC : A nem - öblítő kondicionáló, melyek mélyen behatolnak a haj szerkezetét, amely hidratálás, az erő, a test és a fényét. Utra - light ideális poszt állandó cement a mérleg, védi és erősíti a haj szálak növelésével a fésűt és a könnyedség.

használat módja : mosson hajat alaposan pat egy törülközővel. Folytassa a telepítést a hajcsavarók a kívánt méretet. Jelentkezzen hullámos UP 0/1/2 hajsütővas a hajsütővas, és telíti alaposan. Hagyja körülbelül 10-15 percig. Alaposan öblítse le langyos vízzel. Dab és folytassa alkalmazásával 120 ml hullámos UP FIX semlegesíteni. Hagyja 8-10 percig, majd alaposan öblítsük le. Szárítás előtt a teljes kezelés hullámos UP TONIC hogy vitalitást és rugalmasságot a haj.
box :
Hullámos UP 0/1/2 : 250 ml-es üveg ;
Hullámos UP FIX : üveg 500 ml
Hullámos UP TONIC : 150 ml-es flakon.

X

privacy