INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Mikroszkóp professzionális fodrászok
Mikroszkóp professzionális fodrászok - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Fodrászati ​​kellékek

Mikroszkóp professzionális fodrászok
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Fodrászati ​​kellékek


MICROSCOPIO PROFESSIONALE PER PARRUCCHIERI

hosszú ideje, a frizura nem csak szinonimája a divat és a szépség, hanem és mindenekelőtt nagyon jó egészségi állapota a haj. A bőr és a haj eléri a teljes virágzás csak akkor, ha egészséges : ez azt jelenti, a szükséges szakmai növekedés az iparban, hogy gazdagítsa az oktatás legalább az alapjait Trichology. Miért akar egy ügyfél szerez teljes bizalmát kapcsolatban a fodrász, meg kell mutatnia, hogy azok az illetékes, megbízható, és rendelkezik a megfelelő eszközökkel, hogy diagnosztizálni és kezelni egyszerű érintő problémák a bőrt és a hajat.

született erre a célra MIKROSZKÓP TAPASZTALATOK : micro kamera, hogy elkíséri a nap folyamán, a fodrász szalonban. Ez egy eszköz a megfigyelés és az elemzés, amely lehetővé teszi elfog fotók és videók, és megjeleníti őket valós időben közös -pc monitor használata közben. Azt is lehetővé teszi a méréseket.

fényforrás LED MIKROSZKÓP PROFESSIONAL könnyű és könnyen kezelhető, és fel van szerelve egy beépített LED-es fényforrás, hogy be van kapcsolva az USB kábelen keresztül. A képrögzítés lehet tenni az egérrel, vagy használja a Microtouch a fogantyút a mikroszkóp.

ZOOM
A nagyítás érhető el (200 px), lehetővé teszi, hogy megjelenítse a kényelmes és tiszta a bőr felszínén, így nyilvánvaló, hogy a profi első és legfontosabb, hanem az, hogy az ügyfél, ha van olyan probléma, amely jár korpásodás, seborrhea, kifejezett hajhullás. Szintén az elemzés a haj is előnyös a használata mikroszkóp, mivel a nagyítás képes kiemelni kárt a kutikula. A kutikula a külső réteg a haj, a kabátját, mivel a helyet, ahol ez található, az első, hogy megsérült, amikor a haj bántalmazták a samponok nem megfelelő, agresszív kezelések, túlzott fogmosás, stb.

Az KIT
A használata mikroszkóp PROFESSIONAL lehetővé teszi, hogy bemutassa az ügyfél a terület, amelyen a beavatkozásra, így ő ismeri a lehetőséget, hogy kezelések és kúrák. Leegyszerűsíti a feladatot dell'Hairstylist a tájékozódás az ügyfél használni, és vásárlás a konkrét termékek.
A készlet tartalma:
- Mikroszkóp AMK412

- monitor C200

- Lithium elem

- AV kábel / TV

- akkumulátor töltő

X

privacy