INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


EXAGON MÉRNÖKI
EXAGON MÉRNÖKI - EXAGON ENGINEERING - Fodrászati ​​kellékek

EXAGON MÉRNÖKI
EXAGON ENGINEERING - Fodrászati ​​kellékek


szoftver kezelése

Változó világunkban a hagyományos eszközök, fodrászat és kozmetikai nem elég anymore. Egy egyre inkább tájékozott és igényes fodrász szükséges dedikált , személyre szabott kezelések promóciók és a szakértelem, amely csak a magas technológia garantálja. Mérnöki tervezési megoldások célja a növekedés a nemzetközi Exagon , szoftver egyszerűsítése és fejlesztése közötti kapcsolat az orvos és a saját ügyfélkör által biztató vásárlói hűség. Könnyen használható eszközöket biztosít a Exagon mérnöki és intuitív , kiállítás kezelés jön létre, és célja, hogy a szakmai összpontosít kizárólag-ra-a képesség, hogy kielégíthesse az ügyfelek. Mert ez Exagon mérnöki partnerként választották a legjobb companies-ban számítógép-ipar. Exagon mérnöki szoftver használt 6000 szalonokban csak Olaszországban, és 18 nyelvre lefordították a 18.000 szalonokban, hogy használ ez-ban a világ többi része.

EXAGON TOUCH KEZELÉSE
Érintse meg a képernyőt vezetés szoftver: a készpénz-kezelés, hogy személyes , akciók, számlázási stb.
EXAGON TRICOLOGY
Legmodernebb eszközökkel megmutatni az ügyfélnek a hiányosságok, a bőr és a haj.
EXAGON SZALON TERVEZŐ
Interior Design: felhívni a térképen a szalonban, és hagyja, hogy a katalógusban több száz termékek létrehozását választja az ideális bútor.
EXAGON SZÍNES HANGULAT
Egyedi szoftver a fodrász , kép folytatott konzultációt és a kutatást a legmegfelelőbb stílust az ügyfél.
EXAGON 4MOBILE
Egy egyszerű Touch az ujjait a képernyőn kezelheti minden működik, hogy csak nemrégiben szükséges egy PC. Exagon mérnöki technológia van optimalizálva a szoftver, okostelefon és android Tablet , . Egy egyszerű Touch az ujjait a képernyőn kezelheti minden működik, hogy csak nemrégiben szükséges egy PC. Kompakt , nincs kábel, nyugalom-ból használ: Exagon mérnöki egyszerűsíti a teljes szalon kezelését, így a szabadságot, hogy megengedhet magának tiszta munkát a stylist.

X

privacy