INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


B.TREND
B.TREND - HALONIS - Fodrászati ​​kellékek

B.TREND
HALONIS - Fodrászati ​​kellékek


FÉLTARTÓS ZSELÉK-ANGOL-TARTÓS

Szeretné, hogy a máz, hogy tovább tart? Válassza ki a B. TREND. Gondolom a szín, hogy a ruha egy kiegészítő-hoz találkozik a vágy a változás gyors és praktikus módja , alkalmazása a természetes köröm, és átépítették. Szárad a másodperc, és távolítsa el az oldószer vagy Bútorszállító. B. TREND a oldat részére minden nő. A hatalmas választéka színek 14 ml 5 ml formátumban formátumban érhető el.

KÖRÖMÁPOLÁS
Áztassa off

FÉLIG TARTÓS KÖRÖMLAKK ALKALMAZÁS:
Nyomja vissza a körömágyat, majd engedje fel a tetején a köröm. Alakzat adva a köröm, hogy nekik mindegy. Butító a köröm egy 100/180 tégla, annak érdekében, hogy a porózus és a kefével spolverarle. Alkalmazni egy vékony réteg a Primer B-TREND, és hagyjuk, hogy elpárologjon. Alkalmazni egy vékony réteg a gél alapú Alapítvány BTREND, keratinnal és katalizálja 2 perc UV lámpa vagy LED lámpa 60 másodpercig. Alkalmazni egy vékony réteg a gél lengyel B-TREND, és katalizálása UV lámpa 2/3 perc, vagy LED lámpa 60 másodpercig. Ismételje meg a második réteg, körömlakk és zselés lámpa. Tömítés alkalmazásával egy vékony réteg sealer fényes Fixer B-TREND, és katalizálása UV lámpa 2/3 perc, vagy LED lámpa 60 másodpercig. Távolítsa el a köröm, a mosó-és tisztítószer tisztító B-TREND a maradék gélt.
ZOMÁNC ELTÁVOLÍTÁSA:
Használ egy reszelő 180-as csiszolópapírral köszörülés óvatosan fényes bevonat Fixer B-TREND. Alkalmazza rajta a köröm egy pamut labdát, vagy a pad áztatott az oldószert eltávolító B-TREND. A köröm, alufóliával betakar, és várjunk 10 percet. Távolítsa el az alumínium fóliát Óvatosan távolítsa el a botot, vagy nyomja a bőr enyhítette zománc.
csomagolás: -5 ml és PRIMER 15 ml-t.
-Alapítvány Keratin 14 5 ml és ml.
-FÉNYES 5 ml fixáló és 15 ml.
-TISZTÍTÓ 125 ml.
-LEMOSÓ 125 ml és 250 ml.
-KÉZ a körömvirág krém 30 ml.
-LED lámpa B-TREND.

Related

X

privacy