INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Elhamarkodott - stílus és befejező
Elhamarkodott - stílus és befejező - ALTER EGO ITALY - Gel és befejezni a haj

Rate this product:


0 click

Elhamarkodott - stílus és befejező
ALTER EGO ITALY - Gel és befejezni a haj


discounts

HASTY is - stílus és befejező

elhamarkodott
GLOSS és karcsú
A fényes és csillogó
Alapján Phytosleek ® Biopolimer és a kender. Az akció elleni trivalens sima, simítás és a szabályozó Phytosleek ® annak köszönhető, hogy a szinergia a kationos polimerek és intelligens szója fehérjék, amelyek tápláló hatást és a haj körül forgatás rost. Az anti- sima is hatásos a magas páratartalom. Phytosleek ® hozza vitalitás, sima és szabályozza a létesítmények nehezebb. A kender (cannabis sativa olaj) tartják az egyik táplálkozási olaj és teljes fehérjeforrás. Ez tartalmaz 20 aminosavat, beleértve a 9 esszenciális aminosavakat. Gazdag Vitaminok A -, B1 -, B2-, B3 -, B6 -, C -, D- és E, nagy százalékban tartalmaz esszenciális zsírsavak, gazdag omega -6 és omega -3. A hidratáló és kondicionáló tulajdonságai miatt a haj rugalmasabb és könnyebben fésű. Mindegyik termékcsalád GLOSS és karcsú fények, védi és tökéletesíti a stílus, segít megőrizni a természetes érzést a haj. Tartozik a tartomány GLOSS és karcsú :
Shimmer ESSENCE
Spray polírozás és bőrpuhító, ultra- könnyű, nem zsíros, így a haj fényes, puha és illatos. A film - képző véd a nedvesség és a szmog. Spray távolságból körülbelül 30 cm végén a formázó és után a lakk.
box : spray 150 ml

megvastagodása és volumising
formák és építészeti kötet

Alapján Purisilk curl szobrász és a kender. A tökéletes egyensúlyt a szabályozás és biztosítsa a sün annak köszönhető, hogy a gazdag botanikai komplex és a technológia. Főleg a természetes anyagok kationos fehérjék Moringa és fixáló polimer, amely erőt és struktúra göndör. Purisilk ad mennyisége és határozza meg a mozgást, így a haj tónusú és rugalmas. Minden termék véd, és tökéletesíti a stílus modellt, átalakítja a textúra a haj, és segít megőrizni a természetes kapcsolatot a finom szőr szorul a test és a göndör haj igénylő háromdimenziós hatást. Megvastagodása és volumising tartozik a tartomány:
• PRIMER VOLUME
Növelő finom szőr, hangerő hatállyal a gyökerek nélkül súlyú le. A hosszú haj, hatás alapozók megteremti a tökéletes alapot, amelyre alkalmazni más stílus, növelve az időtartam és hatása a hajat.
Konténer : 150 ml spray.
• VOLUXIOUS Hajlakk
Dúsító hajlakk gyorsan száradó, könnyen eltávolítható egy egyszerű fogmosás. Tartása könnyű, biztosítja a maximális fényt anélkül, hogy súlya le.
box : spray 150 ml

Create & Texturise
kitartó és faragott haj

Alapján a kender (Cannabis sativa SEED OIL), úgy az egyik táplálkozási olaj és teljes fehérjeforrás. Ez tartalmaz 20 aminosavat, beleértve a 9 esszenciális aminosavakat. Gazdag Vitaminok A -, B1 -, B2-, B3 -, B6 -, C -, D- és E, nagy százalékban tartalmaz esszenciális zsírsavak, gazdag omega -6 és omega -3. Hidratáló és kondicionáló tulajdonságai, amelyek a haj rugalmasabb és könnyebben fésű. Minden termék véd, modell, szobrot és tökéletesíti a stílus, fordult minden szál a kreatív megoldásokat. Create & Texturise tartozik a tartomány:
• OCEAN MIST
Texturizing Spray Beach hatás - alapú ásványi anyag és hínár kivonat Hawaii egy pillantást a lágy hullámok, szexi és kissé zilált.
box : spray 150 ml

X

privacy