INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


SILICIUM haj kezelés
SILICIUM haj kezelés - BAREX - Gel és befejezni a haj

Rate this product:


1 click

SILICIUM haj kezelés
BAREX - Gel és befejezni a haj


discounts

SILICIUM haj kezelés

stílus - SILICON funkcionalizált
A funkciós szilikon tömítést ad és megteremti játszik a fény, amelyek tükrözik a kristályos tökéletessége az eredeti kvarc.
A kristályok, különösen azok, amelyek tartalmaznak szilíciumot, mindig is tekinthető példák a geometria és a formális tökéletessége a természetben. A megjelenése a kristályok már reprodukálni a laboratóriumok Barex, a sorban a stílus, SILICIUM szőrtelenítés. A vonal egyesíti és tükrözi a tökéletesség és sokoldalúságát az ásványi, a különböző készítmények, célja, hogy fokozza a kreativitást
és a képzelet. Ezek a termékek, amelyek meghatározzák, forma, farag, és lehetővé teszi, hogy testre bármilyen frizura, biztosítva tömítés, védelem, Vol..

máz fényhatás
Gel lengyel folyadék alapú növényi anyagok, sokoldalú és könnyen használható. Tervezték, hogy teljes kontroll és a kreativitás minden stílus. Szilícium funkcionalizált alacsony olvadáspontja és a D- pantenol vannak a haj egy láthatatlan film, amely teszi őket könnyű és gazdag reflexiók. Nem zsíros vagy hagyjon maradék.
Kiszerelés: 250 ml-es üveg

FOAM fényhatás
Ideális, hogy térfogatát a frizura nyújtó természetes és pecsét. Funkcionalizált szilícium egy selymes tapintást és D- panthenol, valamint speciális gyanták, hogy a haj egy egyedi és tartós a fényerő, a szerkezetátalakítás őket.
csomagolás: üveg FF / FN 250 ml

SPRAY fényhatás
Rögzített stílus természetes módon és hosszú, így selymes és a test a hajat. Funkcionalizált szilícium magas törésmutatójú és D- panthenol, valamint speciális gyanták, hogy a haj egy egyedi és tartós a fényerő, a szerkezetátalakítás őket.
csomagolás: üveg 300 ml

folyadékkristályok
Ez tartalmaz egy kiegyensúlyozott keverék funkcionalizált szilícium folyadék nagy affinitással a szerkezet a haj, kifejezetten, hogy a kivételes fényerő és a hangerő. Ideális dauerolt és festett haj teszi őket puha és selymes tapintású köszönhetően a hatását lamináló és védő anyagokat. Ez nincs hatással fixáló. Tartalmaz filter, UV
Csomagolás: 50 ml-es csepegtetős üveg

viasz lengyel FIXING
Ideális szobrászat fantázia a legtöbb eredeti és különc frizurát. A multi- funkciós szilikon megengedi a csodálatos hatások zárak, csomók és rojtos, ami különleges világítás és a kontrasztot. Alkalmas stílus modern.
Kiszerelés: 100 ml jar

X

privacy