INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


varázslók
varázslók - DAVINES - Gel és befejezni a haj

varázslók
DAVINES - Gel és befejezni a haj


stílus és befejező
Davines széles választékát kínálja a szokatlan és finomított termékek, amelyek lehetővé teszik, hogy a kreatív játék fejlesztése egy hiteles és eredeti kifejezés a stílus. Anyagok és atipikus változás művészek, az úgynevezett igazi művész eszközöket, ideális stúdiójában szobrászati ​​haj. A siker a vonal a stílus és a befejező magas minőségű termékek differenciált tényezők a birtok és a különböző hatások által meghatározott megfelelő összegeket, volt a témája a növekvő érdeklődés a részét a végfelhasználók, a főhős a kreatív folyamat oldalán a fodrász a használatát Wizards finomhangolásra.

N. 11. ragasztó VARÁZSLÓ
Pillanatragasztó univerzális, ultra gyors beállítás ideális létre extrém építészeti hajjal. A rostos textúra, amely egyesíti a legújabb generációs gyanta és növényi nyersanyagokból nyert durumbúza biotechnológia, rugalmas stílus.

N. 12 CEMENT POR Varázsló
Por cementáló oldható megfoghatatlan por, keverve styling termékek krém, viasz, gél vagy mousse, lehetővé teszi, hogy növelje a rögzítő erejét a terméket. Tagjai kizárólag értékes gyanták is, testreszabható stílus egyetlen szintre.

Related

MEGHATÁROZÁSA Davines - DAVINES
N. 13. paplanalakító talajt a varázslók - DAVINES
MORE INSIDE - DAVINES

X

privacy