INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


TAC'TIL
TAC'TIL - FAUVERT PROFESSIONNEL - Gel és befejezni a haj

TAC'TIL
FAUVERT PROFESSIONNEL - Gel és befejezni a haj


TAC'TIL

• SERVICE VOLUME / Ricci

VOLUM'TIL - feltöltő folyékony
Megkönnyíti coiffage, biztosítva a tökéletes szabályozás és egy nagyon könnyű szerkezetű. Ez ad hangerő, és elhagyja a haj fényes, selymes és puha. Ez lehetővé teszi, hogy a haj a kívánt hangerőt közben fogmosás.

LOOP - göndör spray
Ellenőrzések és meghatározza erősítés, megszünteti a sima. Ez ellenáll a nedvességnek. Biztosítja a természetes tartás és rugalmas. A haj fényes és puha fürtök és tonik. A maximális hatás fürtök, spray száraz haj, vagy szárított.

TAC'CURL - erősítő sün krém
Meghatározza fürtök így a textúra és a fényét a haj. Doma göndör haj és ezt alakítja lágy fürtök és fényes.

• simítása szolgáltatás

HOT'TIL - hővédő szérum fogmosás
A használata érzékenyített hajszárító, fedélzeti vagy colorazioni.Grazie komplex hő - védő és vitaminok, védi a hajat a hő, fogmosás megkönnyíti és elősegíti a ragyogó színt.

• SERVICE GLOSS

FLASH - szórás fényes
Ez elpárolog az utolsó érintés sull'acconciatura hogy kivételes fényerőt. Nem zsír. Védi a külső hatásoktól, köszönhetően a fotó - komplex vitamin - gazdag patrónusa, és megakadályozza a kiszáradást. A spray fény érinti a 25-30 cm-re a hajat.

STRASS'TIL - köd fényes
A formula dúsított kamélia olaj UV szűrő ajtót, édes és ragyogó hajszín. Spray egy vékony réteg 30 cm-re a hajat.

• rögzítési szolgáltatások

ULTIMATE - köd erős rögzítés
Képez, fényes és tartósan rögzítették. A maximális hatás fixáló, spray száraz hajat és száraz. Ne fújja felé lángba vagy izzó anyagra.

TAC'FORM - Ultra fixáló spray
Extra erős tartást frizura, szárítás nélkül, vagy távolítsa el a fényerejét a haj. Tartalmaz egy fényvédő fotó védő. Spray helyben faragott frizurát ujjal, vagy 30 hüvelyk, a végleges rögzítés befejezése után a fodrászat.

STRUCT'IL - gel frizura - vezetése extraforte
Ideális griffage vágások vonult. Meghatározásáról és rögzítéséről a mozgás, amely a haj fényét és a természetesség. Lehetővé teszi, hogy a munka megkönnyebbülés mozgását a haj. Alkalmas minden hosszúságú, tartós.

TAC'GEL - extra erős gél
Extra erős rögzítő -okozati vinyl maximális fényességet. Sculpts hajad. Nyomtatás mozgások az extrémebb stílus. Azt is használják a száraz haj néhány nagyon kemény ciocche.Non kell használni a fogmosás.

TAC'LAQUE - tartsa hajlakk
Fix tökéletesen minden frizura egy régóta őrzött durata.Fissaggio azonnali.

• kézbesítés faragott

WET'TIL - nedves
Ez ad alakja a divatos frizurák, nézte a nedves és a száraz szerkezet ad fényt és természetes mozgás.

sitt - élénk viasz
Polírozó hatás és az anti- sima és a fürtök. A kristály szerkezete a sötét és világos, hogy vibrál. Ad intenzív fényét a haj ragasztó nélkül, és anélkül, erősítés, még nedves időben.

TIL'GUM - rostos viasz
A rostos szerkezete és világos, a matt hatás. A strukturálatlan stílusok, fésületlen haj stropicciati.Separa adó formáját és szerkezetét. Alkalmas kanyargó a szálak.

TAC'MAT - viasz matifiante (átlátszatlanság)
Ez a viasz mattosító sculpts és formálja a hajad lesz a természetes mozgásban brillantezza.Ideale minden hatását strukturálatlan trend. Kimossa egyszerűen samponnal.

Related

X

privacy