INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


DESIGN
DESIGN - JOICO - Gel és befejezni a haj

Rate this product:


0 click

DESIGN
JOICO - Gel és befejezni a haj


discounts

DESIGN

FORMING lengyel
Ad a rugalmasság, meghatározása és ragyog a haj nélkül súlyú le, és nem hagy maradék. Ez a fixáló paszta ideális a rövid haj és közepes hosszúságú.

TEXTURE SPRAY
Spray mennyisége és támogatást, amely alkalmazkodik a különböző típusú és hosszúságú haj. Köszönhetően a algakivonatok táplálja és biztosítja a hosszát anélkül súlyú őket, ez a spray ideális megoldás, hogy rögzítse az eredeti frizurát.

RUGALMAS SHAPING SPRAY
Hajlakk, rögzítésével közeg, amely a végrehajtó fixáló. A haj fényes, nem vizes, és nem hagy nyomot.

Páratartalom BLOCKER
Egy innovatív fúziója alapvető lipidek és antioxidánsok, hogy megvédje a hajat, és védi a sérülésektől okozta UVA / UVB sugárzás és a szabad gyökök. Tapad gyorsan és hatékonyan a haj szál, hogy maximális védelmet és az újjáépítés a haj a kutikula a cortex.

DRY SPRAY WAX
Száraz spray viasz létrehozni úgy néz ki, határozott és váratlan. Gazdag esszenciális lipideket és antioxidánsok, védi a hajat a UVA / UVB sugarak, védi őket a sérülésektől okozta szabad gyökök és fotó öregedés.

DÍSZLÉC PUTTY
Egy innovatív fúziója alapvető lipidek és antioxidánsok, hogy megvédje a hajat, és védi a sérülésektől okozta UVA / UVB sugarak és a szabad gyököket. A rugalmasságot és tartósságot minden stílus. Tapad gyorsan és hatékonyan a haj szál, hogy maximális védelmet és az újjáépítés a haj a kutikula a cortex.

hajlékony PASTE
Hajformázó krém formálni, és átalakítja, korlátok nélkül, amíg nem kap a kívánt megjelenés.

GLOSS WAX
Wax farag, alakja, táplálja és védi. Ez ad egy fényes hatást.

X

privacy