INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


GHD ECLIPSE ®
GHD ECLIPSE ® - GHD - Hair kiegyenesítőként

Rate this product:


1 click

GHD ECLIPSE ®
GHD - Hair kiegyenesítőként


discounts

új hajformázó egy új korszak

GHD ECLIPSE ® az új és innovatív hajformázó GHD. Képes gyorsan és könnyen megszelídíteni bármilyen típusú haj, GHD ECLIPSE ® forradalmasítja hajformázó nehezebb. Révén az új technológia szabadalmaztatott tri- zóna ™ - kizárólag a kutatók által kidolgozott GHD, hogy bejelent egy új korszak stílus - GHD ECLIPSE ® képes átalakítani a hajad nehezebb, mint például a nagyon göndör, göndör vagy afro. Azt is sikerült a stílus nagy részét, így sokkal gyorsabb stílus haj.

Az új GHD ECLIPSE ® használja az azonnali hőt, hogy jön a tökéletes alakú lapátok, hogy a legjobb eredményét ért el a lehető legrövidebb idő alatt. Az új, három - zóna 6 ™ használ intelligens érzékelők (három mindkét penge), hogy megakadályozzák a hőveszteséget közben stílus és tartja a hőmérsékletet állandó 185 ° C-on, az ideális hőmérséklet a legjobb eredmény.

adatok:
• Új generációs technológia. Az egyedülálló és szabadalmaztatott technológia hat Trizone ™ intelligens érzékelők (három penge), hogy megakadályozza a hőveszteséget során stílus, és tartsa a hőmérsékletet állandóan minden lépésben.
• A hő hatékonyabb. A hőmérséklet 185 ° C-on tartjuk állandó idejére a stílus. Ez az ideális hőmérséklet a stílus haj és a lehető legjobb eredményt.
• Styling egy menetben. Meglepő eredmények az első lépés.
• Csík precíziós ultra- vékony. Ha több hőt a haj, a jobb hatékonyság és a kifogástalan stílus.
• Test hidegebb tapintású. Aerogél szigetelés a kényelmesebb fogás érdekében.

Related

GHD GOLD SOROZAT - GHD
GHD Deluxe Wonderland szeptember - GHD
NOCTURNE GYŰJTEMÉNY LIMITED EDITION - GHD

X

privacy