INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


TELJESÍTMÉNY TECH
TELJESÍTMÉNY TECH - FARMAGAN - Haj fehérítő

TELJESÍTMÉNY TECH
FARMAGAN - Haj fehérítő


fehérítő krémet

fehérítő krém a haj nagy villámlás erejét. A textúra a keverék lehetővé teszi számunkra, hogy olyan technikák a munka gyorsabb és biztonságosabb.
használat módja : a használat előtt, manipulálják a borítékot, hogy vékony a terméket. Hígítási arány: 1:02 Figyelem: keverjük össze a nem fémből készült tartály. Oxidánsok használni: READY PERFORMANCE OXY 10-20 - 30 - 40 kötet, saját belátása szerint a fodrász értékelése alapján készült. Shutter sebesség : akár 45 percig attól függően, az értékelés a fodrász. Ajánlott fehérítés és pácolás túl közel a bőrt. Ideális villám technikákat természetes és festett haj különösen strukturálatlan.
box : cső 40 gr, 250 gr borítékot.

fehérítő por
Kompakt és fehérítő teljesítmény. Megfelelően keverve az oxidáló emulzió biztosítja a krém alkalmas az összes technikát.
használat módja : hígítási arány : 1:02. Figyelem : keverjük össze a nem fémből készült tartály. Oxidánsok használni: READY PERFORMANCE OXY 10-20 - 30 - 40 kötet, saját belátása szerint a fodrász értékelése alapján készült. Záridő : 15 és 60 percig attól függően, az értékelés a fodrász. Ajánlott erős fehérítés természetes haj és erős, pácolás mély színű haj nem különösen érzékeny a frizurák és színek nagyon sötét háttérrel.
box : 20 g tubus és üveg 500 gr.

fehérítő por KÉK ammóniamentes
Ammónia -mentes fehérítő por a haj, különösen finom és kompakt. Lehetővé teszi, hogy kiváló eredményeket fehérítés. Tiszteletben tartja a haj szerkezetét.
használat módja : hígítási arány : 1:02. Keverjük össze a nem fémes konténer. Oxidánsok használni: READY PERFORMANCE OXY 10-20 - 30 - 40 kötet, saját belátása szerint a fodrász értékelése alapján készült. Záridő : 15 és 60 percig attól függően, az értékelés a fodrász. Ajánlott fehérítés festett haj, sérült, és nagyon finom. Nagy a mosás és a pácolás pácolás fény.
box : 20 g tubus és üveg 500 gr.

Related

X

privacy