INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR.IT - SZÍNEZŐ CREAM
COLOR.IT - SZÍNEZŐ CREAM - ALDO FORTE - Hajfestékek

COLOR.IT - SZÍNEZŐ CREAM
ALDO FORTE - Hajfestékek


növényi kivonat olívaolajjal ammónia nélkül , és anélkül, parafenilendiammina

Néhány

vegyi anyagok, mint az ammónia és a parafenilendiammina, előállításához használt hajfestékek okozhat bőrbetegségek és légzőszervi betegségek.
COLOR.IT váltotta az ammónia a Monoetanol és parafenilendiammina a diaminotoluol -szulfát (molekula az új generációs), csökkentve ezzel a lehetőséggel, allergia és a gyomorégés.
Ez garantálja a legnagyobb tiszteletben a védelem a haj szerkezetét.
Az exkluzív aktív összetevők használatát és pigmentek magas színvonalú, biztosítja az egységes szín és tartós, intenzív és ragyogó színárnyalatokat és a teljes lefedettség szürke haja. A kombináció SZÍNEZŐ tejszín és emulzió oxidáns COLOR.IT tejszínes, lehetővé teszi, hogy szerezzen egy keveréket, és bársonyosan puha, könnyen alkalmazható, és elterjedt, gyors és egyszerű. A folyamatban lévő kutatás célja, hogy olyan termékeket, amelyek egyesítik a praktikus, tiszteletben tartva a természetes szerkezetét, a haj és a kiváló eredményeket, vezetett megfogalmazása színező krém COLOR.IT növényi kivonat olívaolaj. A könnyű illat teszi a használatát kellemes, biztosítva az egységes színű, fényes és selymes összesen tekintetében a haj.
Shades áll 30 árnyalatok a sorozatban:
- Természetes : 1.nero, 3.castano sötét 4.castano, 5.castano világos, sötét 6.biondo, 7.biondo, 8.biondo világos, tiszta 9.biondo ;
- Réz Réz 4.4.castano, 8.43.biondo világos arany réz, 7.44.biondo intenzív sötét réz 6.4.biondo ;
- Lila: 4.22.castano irise intenzív, tiszta 5.22.castano irise intenzív
- RED : piros 4.62.castano iRise, 5.66.mogano tüzes, heves 5.55.castano világos mahagóni vörös mahagóni 5.56.castano világos, 7.66.biondo mély lila, világos mahagóni 8.52.biondo irise ;
- GOLDEN ÉS BROWN : 5.003.castano természetes fény csokoládé, világos arany 5.3.castano, 6.003.biondo természetes sötét barna, sötét arany 6.3.biondo, 7.003.biondo természetes dohány, 7.33.biondo intenzív arany fény 8.003.biondo természetes mandula, 9.003.biondo tiszta természetes méz, arany 9.3.biondo világos.
használatának módja : Egy nem - fémes tartályba, keverjük össze tejszínnel és másrészről a fele rész és oxidáló emulziós krém.
- Az első alkalmazás : egyenletesen oszlatja el a festéket keverék előkészített hosszúságban és végén a haj, hagyja 10 percig. Ezután újra előkészíti azonos színező keveréket, és terjedt el egyenletesen a gyökereket is, feltéve, hogy a további expozíciós ideje 30 perc.
- Retusálás : osztja a keverék egyenletesen az előkészített festék haj növekedését, betartva a záridő 30 perc alatt. Ha szükséges, alakformálás hossza és tippek pár perccel a vége előtt az expozíciós idő nedvesítsük meg egy spray palackot és a színt maradt emulgeáló mindent.
Mindig felére csökkenti a telepítési időt követően állandó vagy elszíneződése.
Miután az expozíciós idő, óvatosan öblítsük le a hajat meleg vízzel, egy sampont és egy maszkot savanyú.
Figyelem : színező krém COLOR.IT van kalibrálva százalékában 70%- a fehér haj. Több mint 70 %- a a sötétebb tónusú (például, hogy a 7- felhasználás 6).
csomag : Cső 100 gr.

X

privacy