INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


NAT SZÍN
NAT SZÍN - CALMAR - Hajfestékek

NAT SZÍN
CALMAR - Hajfestékek


A tinktúra tartalmazó egyedi aktív elveket, az ellátás és a szépség, a haj. Amellett, hogy Pro-vitamin B5 "NAT szín dúsított kreatin amit ez előad egy helyreállító és védő hatású, ad neki egészséges és fényes haj megjelenés. Guargumi, és miután egy nagy teljesítményű kondicionáló, ami növeli a puhaságot és a haj kezelhetősége. Ceramidok könyv pigment fixáló akció, így biztosítva a tartós szín és egészséges és fényes szőr. Ennek köszönhetően a liposzómák behatolnak mélyen "aktív elvek megjelenése fokozatosan zajlik.

árnyalatok: 64 árnyalatok természetes "Hamu sorozat"IRISÈ"arany LEMEZELT"Intenzív"ARANYBARNA"MAHAGÓNI"ROSSI"Intenzív"mediterrán vörösök" hideg "Homok" BROWN borostyán barátait SUPERLIFT (kristály szőke ULTRA VILLÁMLÁS krém természetes "CHIARISSIMO fény és LIFT színek HAMVASSZŐKE)" SZÓRÓ (vörös réz 'hamu') kék-lila.

használati utasítás: megfelelő eldobható kesztyűt. A fémes edényben keverjük össze a kívánt szín + 75 ml OXIGOLD 10-20-30-40 térfogat 50 ml (1: 1 arányú "5). Redőny 30 perc. Superlift festékek a javasolt redőny sebesség 40-45 perc.

csomagolás: 100 ml-es csőbe.

X

privacy