INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


FULL COLOR
FULL COLOR - DIKSON - Hajfestékek

FULL COLOR
DIKSON - Hajfestékek


korrektorok csepp

ma Dikson paletta gazdagodik meglepő újítás : a szín kiigazítási csepp kevert színek oxidáció. Ez a forradalmian új laboratóriumok által vizsgált Dikson ered együttes eredménye a kizárólagosság és egyedi színek a könnyű használat. Lehetővé teszi, hogy az egyéni színek és a tükröződés intenzívebbé teljes tiszteletben tartása az egészségre a haj. A korrektorok FULL COLOR aktus enyhítő vagy erősítő eredménye oxidációs hajfesték. Az összeg a felhasznált termékek függ a támogatási intenzitás a kívánt eredményt elérni.

árnyalatok : 4 KÉKBROWNPURPLERED. A folyadék textúra és a praktikus cseppentő a könnyű használat érdekében a termék kell keverni krémmel színező. Használata a korrekció nem módosíthatja a zársebesség, a festés.
használat módja : FULL COLOR mix legpontosabban egy utasításokat alkalmazhatóságának asztalra. Győződjön meg arról, hogy minden alkatrész alaposan összekeverjük. Egy alapos keveredés nem tudta befolyásolni az eredmény a megfelelő termék. A keveréket teljes színbena színe a krém lesz nagyon intenzív, de a hatása a haj nem változtatták meg. Amelyet kizárólag professzionális felhasználásra. A BLU ideális, hogy tompítsa az árnyalatok tartozó természetes sorozathasználják a számláló szín, hogy kapcsolja ki a meleg gondolatok (narancs és piros). Növelje lefedettség fehér haja. A barna használják vértezze fel a színárnyalat árnyalatú, kivéve a vörös és a mély vörös. A RED használják erősítik a árnyalatú piros minden színben. Különösen ajánlott árnyalatú pirospiros, lilanarancsrézbonbonbarnamahagóni fokozza az eredményt. A lila jár lesemlegesítő vagy hűtés a sárgás tónusok és arany minden színben.
box : 10 ml -es lombikba.

Related

AFREA ammóniamentes - DIKSON
Dikson COLOR EXTRA PREMIUM - DIKSON
Dikson COLOR HERBS - DIKSON
Dikson fehérjék színű selyem - DIKSON
Ammóniamentes COLOR Dikson - DIKSON
DIKSON SZÍNES EXTRA HIDEG SOROZAT - DIKSON
DIKSON SZÍNES ÉVFORDULÓ - DIKSON

X

privacy