INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


LIFE COLOR PLUS excelsa Hp
LIFE COLOR PLUS excelsa Hp - FARMAVITA - Hajfestékek

Rate this product:


8 click

LIFE COLOR PLUS excelsa Hp
FARMAVITA - Hajfestékek


discounts

LIFE COLOR PLUS excelsa Hp

excelsa Az új technológia lehetővé teszi a HP, hogy a megfelelő táplálékot, hogy pótolja a fő összetevője a haj: víz, fehérjék, lipidek.
- Szerkezetátalakítási intenzív maximális védelmet és támogatja a jobb penetráció a szín. Hidrolizált fehérjék a gyümölcs Bertholletia excelsa keresztül kényes folyamat enzimatikus hidrolízis, kapunk Oligopeptidek nagyon kis molekula mérete, hogy jobban behatolnak a haj szál, és hogy erősen kötődnek proteinek a haj, ami megkönnyíti azok átalakítása és így jelentős előnyökkel jár.
- Mély hidratáló és tartós. Az oligopeptidek egyszer áthatolt a kutikula a cortex, képesek megtartani vizet a haj, amely lehetővé teszi a tartós és intenzív hidratálás.
- Hosszantartó szín és 100%-os szürke lefedettség. A kölcsönhatás oligopeptideket hidratáló és jó minőségű pigmentek lehetővé teszi, hogy a gazdag, élénk színekkel, egy optimális mértékű lefedettség (100%-os szürke haja). A kiegyensúlyozott formula biztosítja a stabil színeket, elkerüli elszíneződés és megtartja a színe világos hosszabb.
Shades kapható 99 színben. 18 új árnyalatok
csomag : 100 ml-es tubus

Related

X

privacy