INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


LIFE PAINT NEW AGE FORMULA
LIFE PAINT NEW AGE FORMULA - HALONIS - Hajfestékek

LIFE PAINT NEW AGE FORMULA
HALONIS - Hajfestékek


A vitamin és kókuszolaj

színes krémet a professzionális formula gazdag kozmetikai anyagok kiválasztott festékek és a legújabb generációs, a pi nagy tisztasági foka, (több mint 99 %).
Biztosítja :
• kiemelkedő Ingatlan,
• stabilitást és és a fényerő és ;
• teljes tiszteletben tartása a haj szerkezetét ;
• kiegyensúlyozott védelmére ;
• hűség és színe és fénye ;
• kiterjed hófehér haja ;
• decolorating a természetes hajat.
Három tónusok alapszínek, Négy tónusok a sorozat szuper fehérítő, öt hang a sorozat szuper fogfehérítés + 000
Hatóanyagai:
- Ammónium-hidroxid : A kis mennyisége miatt eljáró fokozatosan oxigénnel és, garantálja a teljes vonatkozóan a haj szerkezetét és, így intenzív élénk színek.
- Polyquaternium - 6 : kationos polimer rendkívül funkcionális és teljes kezelés és, a hajat, és hagyja őket erős és fényes.
- Cetearyl Alkohol - 23, Stearinsav, Palmitinsav, Mirisztil alkoholban : l -ezte alapeleme a színező krém, befejezi a kezelést, és védelmet nyújt, megtartását segíti színű haja egészséges és létfontosságú.
PAINT LIFE + Megállapított szövetségese -ezte fodrász. ; az eredmény egy állandó tevékenység Válogatás a legújabb termékek és minőségének javítását ellenőrzött és tanúsítása termelési folyamatok.
L -ezte tevékenységet a választék is együttműködve elismert szakemberek az iparban, akik termékeket fejlesztenek és,
innovatív technikák és az új árnyalatok.
PAINT LIFE + megfelelnek a szabályoknak és előírásoknak a -ezte Európai Unió lásd a rendelet a kozmetikai -ezte, EU ; és a legtöbb nemzetközi jogszabályokat; ;, Ráadásul, folyamatosan frissítik, hogy a termék biztonságos és a fogyasztói jólét és, is fenn állandó figyelmet fejlesztése és természetes termékeket.

Shades elérhetőek 42 árnyalatok a sorozatban :
TERMÉSZETES, ASH, TERMÉSZETES ASH, BEIGE, GOLDEN, BROWN, Copper, Mahagóni és, RED, Élénk piros és, PURPLE, KÜLÖNLEGES M ; CHES, SUPERLIGHTENERS.

módon d -ezte használata : 1 : 1 hígítású, 5. Keverjünk össze egy részének krém (50 ml = fél cső) 75 ml hidrogén-peroxid 10-20-30-40 vol. A speciális formula azt jelenti, keverő gyors és egyszerű. Alkalmazza a száraz hajat mosott.

Package : 100 ml-es tubus.

Related

X

privacy