INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


BOTANIKUS FÖLDEKET
BOTANIKUS FÖLDEKET - KOMEKO - Hajfestékek

Rate this product:


5 click

BOTANIKUS FÖLDEKET
KOMEKO - Hajfestékek


discounts

növényi alapú hajfestés

Egy növényi alapú színező ötvözi a növényi kivonatok a tiszta pigmentek; Innovatív: rendkívüli teljesítmény • kényelmes elérhető, a Professional "színes természetes módon azáltal, hogy a test és a selymesség hajszerkezet;
• Lefedettség: kiváló lefedettséget biztosít minden hajtípushoz;
• Védelem: teljes mértékű tiszteletben tartása, a fejbőr és a haj a természetes készítmény egy nyugtató és bőrpuhító fellépés "és egy csodálatos fényt.
• KÉNYELEM: teljesen természetes összetétele nem bocsátanak ki minden olyan bosszantó szaga "nem okoz viszketés és égő van giving abszolút jól-lét érzése.
árnyalatok: 4 alapvető színek: semleges "Réz" arany "MINK; 5 árnyalatok divat: ében "CHILI"árpa"csokoládé" mahagóni.
használati utasítás: keverjük össze a nuance aránya 1:5, forró vízzel, amíg krémes keveréket. Lúgosítsuk meg egy sampon készítõ mint EVOQUE anti age sampon "DAB és alkalmazza a keveréket a nedves haj a root tip. Összegyűjti a haj a fejét és fedjük le műanyag csomagolást "hagyja el a hőforrás 30/40 perc, és öblítsük ki mindaddig, amíg a víz kifehéredik. Egyszer vagy kétszer és ezután sampon sampon, kondicionáló krém EVOQUE CHROMALIFE EVOQUE CROMALIFE maszk szín biztonságos. Öblítsük le újra, és folytassa a stílus. Több mint 50 %-a fehér szőr vagy különösen tűzálló: keverjük össze a nuance víz aránya 1:3. A soron következő alkalmazások csak 25-30 percig hagyjuk botanikus FÖLDEKET.
csomag:
• BASIC ÁRNYALATOK csomagolt 500 gramm.
• az ÁRNYALATOK a divat van tömött / 100 gr

Related

X

privacy