INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


DIANTEA
DIANTEA - KOMIS - Hajfestékek

DIANTEA
KOMIS - Hajfestékek


Hajfestés krém

Vágy a természetes és modern színező?
Vágy fedezésére és ragyogó?
Vágy a védett bőr lágy és fényes haj?
A KOMIS annak DIANTEA Color vonal köszönhetően 40 éves tapasztalattal rájön, ezek a vágyak egy színes szolgáltatás nagyon magas megbízhatóság és tolerabilitás. A kitartó vizsgálatok és tesztek a műszaki csapat KOMIS színes gyártó DIANTEA folyamatosan jelentős fejlesztéseket, hogy az összetétele a festék forgalomba a legnagyobb figyelmet a biztonságra a ártalmatlanságát, hogy az toleráns a termék és hű reprodukciója a szín. Ezeknek az eredményeknek a megszerzése érdekében mindig a legújabb gyártási technikákat alkalmazzák úgy, hogy a nyersanyagnak a késztermékre történő származásától kezdve ellenőrzik a minőséget. DIANTEA Color széles árnyalatai elegendő ahhoz, hogy megfeleljen minden szín igényeket.

árnyalatok: kapható 51 színben osztva a sorozat: Natural (8) "CENERI (6)" dorati (5) "mogano (4)" rame (10) "Viola (4)" Fantasia (8) "CORRETTORS (2)" schiarenti (3) "superschiarenti [1].

felhasználási mód: a készítmény keverék egy nem-fém tál 1 rész színező krém: 1 és fél oxidálószer (50 gramm krém-75 g oxidálószerek): lesz kap egy tökéletes fedezetet egy élénk színű. Abban az esetben, hang-on-Tone lefedettség, használja a 20-Volume oxidáló. Abban az esetben, a közép-fény lefedettség használja az oxidálószer 30 mennyiségben. Abban az esetben, villám a superlightenings használja az oxidálószer a 40 mennyiségben.

Csomag: 100ml-es kémcső.

X

privacy