INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


KÖNNYŰ ABSZOLÚT 3
KÖNNYŰ ABSZOLÚT 3 - LISAP - Hajfestékek

KÖNNYŰ ABSZOLÚT 3
LISAP - Hajfestékek


Senza ammónia, PPD, rezorcinol

Rendkívül kényes színes és szolgáltatás szándékos részére azok ki volna érzékeny bőr problémákat. KÖNNYŰ abszolút siker annak köszönhető, hogy MICROEMULSION az öregedés ellenes összetett , képes megakadályozza az öregedés, a haj szerkezete összetett: a MicroEmulsion lassítja a kezdeti sebesség a oxidációs keverék (színező krém + fejlesztő), növeli a szín intenzitását, és elősegíti a gyorsabb kiadása eszközök pigmentek a kortexbe kapilláris.
Ma a MICROEMULSION komplex is gazdagodott az A3-as pigmentek , színes pigmentek, amely rögzítve capello, s utolsó már tartva, a szín változatlan, sampon sampon után. Dúsított ARGAN OLAJAT és KERATIN , elhagyja a haj puha és selymes a szín után is. VERHETETLEN lefedettség könnyen alkalmazható köztes keveredik más árnyalatok garanciák nélkül egy 100 %-os lefedettség, fehér haj, nélkül összeadás természetes alapja, a tartós színt éppen zseniális volt.

• Biztonságos és gyengéd a bőrön;
• Magas vetőmag;
• Hihetetlen ragyogó;
• Színes időtartama.

árnyalatok: elérhető-ban 55 színek + piros szenvedély 4: , RUBY KORALL, MAHAGÓNI réz tartalmazó új innovatív festékek pigmentek, amelyek , red, is feszességét és színmélységgel, egy irigylésre méltó eredmény is érdekes és sokoldalú módon. Sokoldalú és irányított , de fiatal arisztokrata és teljes. A számos SUPERLIFT és TONALIZZANTI kínál egy rendkívüli eredmény kiváló szépség. Egy semleges teljesítmény ultrachiara és kontrasztos sárga árnyalatú melanin helyettesítésre. A biztonság és a nyugalom az egyszerű megfogalmazása abszolút 3 lehetővé teszi, hogy ragyogó eredményeket a határ túloldalán 5 FEHÉRÍTÉS hangok.
Az abszolút 3 sor dúsított kávé és MAKADÁMIA abszolút abszolút felajánl profik, az intenzitás és a gondolatok a Mokka mélysége.

használati utasítás: 1: 1 arányban keverjük össze , csak 5 fejlesztő könnyű egy 10 , 20 , 30, és 40 kötetek. Hagyjuk 30 percig és öblítse le. További tartási és garancia egy állandó védelmet használja a LISAP abszolút védő SPRAY színes haj.

csomagolás: 60 ml-es csőbe.

Related

LK ANTIAGE - LISAP
Escalation a vállalattal Color - LISAP
Escalation EASY - LISAP
LISAP MAN COLOR - LISAP

X

privacy