INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


BABYLISS PRO ECO DRYER
BABYLISS PRO ECO DRYER - BABYLISS PRO - Hajszárító

BABYLISS PRO ECO DRYER
BABYLISS PRO - Hajszárító


BAB6170E - hajszárító ECO technológiával

szárító, amely egyesíti az irányítást az energia és szárítási teljesítmény. Az előadás a szárító az eredménye a kombináció a különböző jellemzők : hőmérséklet (teljesítmény), levegő, levegő sebesség, légnyomás.
Az ECO DRYER köszönhetően a technológia és az öko - design, tökéletes egyensúlyt a különböző jellemzői a levegő áramlását, hogy szövetségre a kényelmes használat, a szárítási teljesítmény és az energiahatékonyság.
Egy eszköz, amely szintén a különbséget működik hatékonyan 2 különböző módok:
• A NORMAL mód teljesítménye 1800 W
• ECO mód teljesítménye 1200 W
Az ECO mód van igazi ereje 1200 W és képes előállítani a levegő sebessége 100 km / h. Ebből származik az energiahatékonyság, ami annak az eredménye közötti kapcsolat energia és az energia visszatért egy alacsonyabb energia veszteség és jobb teljesítményt.
Az ECO DRYER van szerelve a legújabb generációs DC motor, könnyű : csak száz gramm. Az állandó mágneses áll ötvözetek anyagok ritka földfémek. Ezek az anyagok ritka földfémek rendelkeznek nagyobb sűrűségű mágneses energiát, ami egy mágneses mezőt, hogy lényegesen nagyobb, mint az által termelt állandó mágnesek ferrit vegyületek, amelyek megtalálhatók a klasszikus egyenáramú motorok. Ezért a nyomaték a motor, azaz a mechanikus erő, ami hajtja a forgatás a turbina, erősebb. Eredmény: a légsebesség, levegő mennyisége és a levegő nyomása nagyobb, az energia- megtakarítás.
Jellemzők:
• Rendkívül csendes és könnyű (412 g)
• Kiváló ergonómia és kiváló egyensúlyt annak érdekében, hogy minimalizálják az izomfeszültség.

X

privacy