INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


AҪAÌ természetes kezelése
AҪAÌ természetes kezelése - ACAI THERAPY - Hajvasaló

AҪAÌ természetes kezelése
ACAI THERAPY - Hajvasaló


100%-ban természetes kezelése haj szexi, sima és sima -mentes

A hatalom az Amazon, hogy a szép haj természetes.
A technológia a termékek AҪAÌ innovatív és cukornád cisztein tartalmaz : hatóanyag származó cukornádból, amely ellátja a funkcióját hordozó a hatóanyag a bogyók Aҫaì traktus, jelen nagy koncentrációban.
A Aҫai egy gyümölcs az Amazon, és erősen antioxidáns tápanyag. A Aҫaì TERAPY jelent forradalmat kezelésére és az újjáépítés a haj, sőt az IEA ¤ AU ismert jellemzői a következők:
- Antioxidánsok: ezek védik a sejteket a szabad gyökök, és ezért a sérülésektől az oxidáció okozta, ami miatt van rendelve egy szerepet a megelőzés a rák és a szív-érrendszeri betegségek, valamint a késleltető hatása van a degeneratív folyamatok öregedés a test. Az antioxidáns hatás rendkívüli dell'Aҫaì származik
különösen magas a koncentrációja antiocianine. A gyümölcs az ORAC értéke (Oxygene Radical abszorbancia kapacitás) volt a legmagasabb az összes gyümölcsöt és zöldséget vizsgálni a mai napig.
- Olajok és zsírok, omega : Telítetlen zsírok használt organikus folyamatok építés a szervezetben. A poli - nem- telített is tulajdonítható védő hatás az artériák és egy javító hatása a bőrre. Aҫaì olyan szerkezetű szinte tökéletes zsírsav, amely nagyon hasonló a olívaolaj.
- A növényi fehérjék
- Vas-és kalcium
- Vitaminok A, B1-, B2-, B3-, E-és C

A kezelés biztosítja

AÌàAÌ :
- Egyenletes, természetes EFFECT
- TÖRLÉSE CRESPO
- DONA SHINE
- Hidratálja HAIR
- Szerkezetátalakítás nagyra.

használat módja : mossa meg a haját samponnal pre szerkezetátalakítás. Száraz 80%- a víz. Válasszuk szét a hajat hat részre, és segítségével egy fésű és kefe alkalmazni Aҫaì. Ahhoz, hogy egyenes haj, fedjük le és hagyjuk állni 15 percig. Tisztítókendő akár 90 %- a levegővel meleg / forró vízzel. Re - külön a haját szakaszok és folytassa a 6. lépéssel a lemez mintegy 10 szakmai
Néha, alakításában a haját. Öblítse le és alkalmazza a maszkot, hagyja 5 percig.
Szárítás előtt a hajad, alkalmazza stílus és a szárítás.
box : 1000 ml üveg adagolóval.

Related

X

privacy