INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


NEWLIFE.IT
NEWLIFE.IT - ALDO FORTE - Kezelések - Hajápolás

NEWLIFE.IT
ALDO FORTE - Kezelések - Hajápolás


sampon GREASE
A sampon zsír NEWLIFE.IT helyreállítja a szokásos termelési faggyú a faggyúmirigyek. Van egy tonizáló és összehúzó segít helyreállítani a normális élettani egyensúlyt.


sampon ANTI SEGÍT
A sampon gyengéden tisztítja és ősszel NEWLIFE.IT játszik normalizáló és revitalizáló, mert úgy vannak kialakítva, hatóanyagokat és finom. Ez serkenti a hajhagyma, hogy segít normalizálni a bőrt, majd a harcot a hajhullás. Ad új lendületet a haj törékeny és gyenge is gyakran használják.


sampon hajra REKONSTRUKCIÓS
A rekonstrukció NEWLIFE.IT sampon hajra hidratálja és táplálja a haj teszi, regeneráló, hogy már az első alkalmazások erőteljesebb és ragyogó. Ez különösen ajánlott a finom szőr vagy törékeny.


REKONSTRUKCIÓJA hajra sampon
A rekonstrukció NEWLIFE.IT sampon kezelt haj hidratálja és táplálja a hajat regeneráló, és így a korai alkalmazás ragyogó és selymes. Ez különösen ajánlott törékeny vagy sérült hajat az időjárás vagy technikai kezelések.


sampon gyakori mosás
A sampon gyakori mosás NEWLIFE.IT kifejezetten gyakori használatra és az újságok. Van egy lágyító és hidratáló, és ideális eltávolítására maradék hajlakk vagy gél.
box : palack 300 ml.


REKONSTRUKCIÓJA hajra maszk
A rekonstrukció NEW LIFE.IT multivitamin maszk mélyen táplálja a hajat kezelik az első alkalmazás, puha és erős, tele életerő és a természetes szépséget.
box : 500 ml-es flakon.

Related

MARYSER - ALDO FORTE
MARYSER - ALDO FORTE
MARYSER - ALDO FORTE
NEWLIFE.IT MOUSSE - ALDO FORTE
NEWLIFE.IT - ALDO FORTE
Aldo Mária Franco Arianna - ALDO FORTE

X

privacy