INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Lenmagot DIAMOND CARE
Lenmagot DIAMOND CARE - ALFAPARF - Kezelések - Hajápolás

Lenmagot DIAMOND CARE
ALFAPARF - Kezelések - Hajápolás


SEMI DI LINO DIAMANTE CARE

ékszer hatás
A vonal, amely megadja a hajad egy új dimenzióját ragyog, köszönhetően az egyedülálló kombinációja egyedülálló fényét lenolaj és a luxus szikrázó gyémánt. Dedikált, hogy a haj több elegáns, fényes, gyönyörű díszítette a
forradalmi light ékszer -hatás.

hajmegvilágító sampon
Mikrokristályos hidratáló sampon tisztítja a hajat így puha és könnyen fésű. A pH kiegyensúlyozott formula erősíti és fényes haj.

megvilágító CONDITIONER
Mikrokristályos krém kondicionáló ideális, hogy lágy, hogy a haj, és felerősítik a hatást fényt anélkül, hogy súlya le. A speciális formula visszaadja a megfelelő tápanyagellátás a haj így könnyű kibogozni. Palackok 250 és 1000 ml.

folyadékkristályok
Precious szépség folyadék hatása pillanatnyi fény haj puha, kezelhető haj és kellemes tapintású. Üveg palack 16, 30 és 50 ml-re.

PURE gyémánt kristályok
A szérum mikrokristályos ultrakönnyű fényhatás pillanatnyi, a haj rendkívül puha és selymes. Glass üveg 30 ml.

MEGVILÁGÍTÓ ESSENTIAL OIL
Kezelése mikrokristályos szerelő. A tényleges helyreállító formula javítja a haj szál belülről nyújt táplálékot. Bezárja a kutikula, amely a haj puha és fényes rendkívüli, és azonnal látható eredményeket. Injekciós üveg 13 ml doboz 12 db.

MEGVILÁGÍTÓ SHINE krém
Mikrokristályos revitalizáló kezelést. Az innovatív no- öblítés formula azonnal hajkibontó és növeli a test, hogy a haj, rugalmasságát és fényét. Injekciós üveg 13 ml doboz 12 db.

MEGVILÁGÍTÓ maszk
Mikrokristályos tápláló maszk festett haj, javítja a sérült rész a haj, amely a nedvesség és a rugalmasság a szálak, és becsukta a mérleg, és hogy a haj kivételesen zseniális. Üvegek 200 és 500 ml.

Related

Thermae SPA - ALFAPARF
MARROW bambusz - ALFAPARF
AKTÍV HAIR TELJESÍTMÉNY - ALFAPARF
Lenmagot DIAMOND - ALFAPARF
NUTRISEDUCTION - ALFAPARF
LENMAG - TÉRFOGAT - ALFAPARF

X

privacy