INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


MARROW bambusz
MARROW bambusz - ALFAPARF - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


2 click

MARROW bambusz
ALFAPARF - Kezelések - Hajápolás


discounts

MIDOLLO DI BAMBOO

rekonstrukció kezelést a sérült haj, a sérült és legyengült
A kezelés helyrehozza a károkat, hogy a belső szerkezete a haj, hogy visszaállítsa a kohézió a kutikula és a kéreg, és helyreállítsa a integritását a felület.

SZERKEZETÁTALAKÍTÁSA sampon
Hatékony tisztító dúsított értékes összetevőket rimineralizzati a folyamat megkönnyítése érdekében a szerkezetátalakítási a haj szál.
Palackok 250 és 1000 ml.

FELTÖLTÉSE maszk
Átalakítása kezelés javítási és erősítse a sérült haj, sérült, legyengült. A bio- helyreállító hatását bambusz csontvelő regenerálódását elősegíti a globális struktúra. Tube 250 ml-es és 1000 ml-es üvegben.

MEGÚJÍTÁSÁNAK krém
Egyszeres dózisú kezelés öblítés nélkül javítani, és erősíti a hajat törékeny, rendkívül sérült és legyengült. A gazdag koktél szabályozott felszabadulású nyomelemek. Használt fokozatosan lehetővé teszi, hogy megtalálja a 100 %-a, az egészség és szépség természetes hajat. Injekciós üveg 13 ml- doboz 6 db.

NAPI JAVÍTÁS
No- öblítő spray- kezelés rendkívül sérült és törékeny haj. Átalakítása azonnali véglegesítése az újjáépítési folyamat lezárásával a kutikula és biztosítja a hatékony védőgátat. Kozmetikai szereket, hogy kiváló hajbontó, folyadékpótlás és fényét. 125 ml-es flakon.

kauterezés SZÉRUM
Szakmai kezelés mély rekonstrukciója rendkívül sérült, legyengült hajat. Thermo - aktív készítmény helyrehozza a legmélyebb sérülés, felüdítő a belső anyagot a haj. Injekciós üveg 13 ml- doboz 6 db.

PRO koncentrátum
A kezelés elsősorban sokk a globális rekonstrukció az egyszerűség, amely a sérült és legyengült hajat. Újra a belső ügye helyreállítása haj erő, vitalitás és a rugalmasság. Pot 500 gr.

Related

Thermae SPA - ALFAPARF
AKTÍV HAIR TELJESÍTMÉNY - ALFAPARF
Lenmagot DIAMOND - ALFAPARF
Lenmagot DIAMOND CARE - ALFAPARF
NUTRISEDUCTION - ALFAPARF

X

privacy