INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


BOTANIKARE DAY TERÁPIA
BOTANIKARE DAY TERÁPIA - ALTER EGO ITALY - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


1 click

BOTANIKARE DAY TERÁPIA
ALTER EGO ITALY - Kezelések - Hajápolás


discounts

BOTANIKARE DAY TERÁPIA

BOTANIKARE napos terápia az új professzionális termékek körét, amelyek célja a szociális és gondozása a fejbőr és a haj, kifejezetten megelőzésére és kezelésére foltok és a leggyakoribb rendellenességek. Minden termék készítmény parabenmentes, szulfát (SLS és SLES), festékek, lanolin, ftalátok és allergéneket. Az összes termék bőrgyógyászatilag, nikkel, kobalt króm és tesztelni. A kezelés Energizáló ajánlatos mindig a termékek a Welleness az előkészítő szakaszában tisztító és méregtelenítő peeling előkezelés és befejezésének Eco ásványi MOUSSE.

energizáló haj-és fejbőr terápia
A termékek tartományon belül energetizáló már kifejezetten fogalmazták meg, hogy hatékonyan hozzájárulhat a haj alá és erősíti törékeny, és elvékonyodott. Szinergia a technológia és a természet : a gondos kiválasztása a hatóanyagok és a nagy teljesítményű intézkedés a komplex technológia, hogy ez a rituálé hatékonyabban ruházza tartós eredményeket.

energizáló sampon
Ez a sampon készült kivonat Yuzu a védő, kombinált többfunkciós anyagok, mint például fitoszterolokat öko igazolt, magas tápanyag -és bőrpuhító, elősegíti egyensúlyát a haj és a fejbőr, készül, hogy a legtöbb energetikai kezelés bukása.
box : 300 ml-es flakon (retail) és az 1000 ml (szakmai).

energetizáló szuperaktív krém
Regeneráló intenzív kezelés ampulla, alakították Trichogen vega ®. Tulajdonságai segít újra egyensúlyba hozni, és tisztítja a fejbőrt újbóli perifériás mikrokeringést, növeli az oxigén-és újbóli megerősítését a haj szál, így minőségének javítása a haj. A különleges koncentrációt okozhat enyhe átmeneti bőrpír.
box : 10 ml-es ampulla egy dobozban 12 db (szakmai) és 125 ml-es üveg (tovább).

energetizáló GENTLE krém
Regeneráló krém is, amelyet azzal Trichogen vega ® különösen alkalmas, hogy ellensúlyozza az ideiglenes ősszel és elvékonyodása a haj érzékeny fejbőrre. Tulajdonságai segít újra egyensúlyba és tisztítja a fejbőrt újbóli perifériás mikrocirkuláció és így növeli az oxigénellátást.
box : 10 ml-es ampulla egy dobozban 12 db (szakmai és kiskereskedelem).

Related

SPHERIQUE PRO - ALTER EGO ITALY
B.TOXKARE emelő rendszer - ALTER EGO ITALY
ALTEREGO POLÍROZÓ KRÉMEK - ALTER EGO ITALY

X

privacy