INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


PHYSIA KOMPLEX RENDSZER
PHYSIA KOMPLEX RENDSZER - DEMERAL - Kezelések - Hajápolás

PHYSIA KOMPLEX RENDSZER
DEMERAL - Kezelések - Hajápolás


Értékes illóolajok a fejbőr kezelés rendszer betölt egy magas szakmai tartalmat. Alkalmas, a harc és lassú legyőz minden formájának ritkítás a hely (akut) , megelőző szakaszban eljáró ahol volt a hajlam a hajhullás: a jellegzetes mechanizmus működésének áramlás és az áramlási ellenőrzött, Akció teszi ez nemtől koporsót haj veszteség problémák kezelésére alkalmas, ,, extra, felé, a férfi is.

Alfa megoldás
Funkciók: Kerület tossinica-aktiválás a mikrocirkuláció javítása-védelme és megerősítése a kapilláris falak. Flow hatás: krém a tüsző és a környező folyadékok közötti kereskedelem fejlesztését célzó segít cellás hulladék eltávolítása, és növeli a tápanyag ellátás follikuláris mátrix. Illóolajok a méregtelenítő (citrom és eukaliptusz) tartalmaz annak érdekében, hogy elősegítse az ödémák eltávolítását a fejbőr ösztönzése (Chili, fahéj) támogatja a sejtek és szövetek között táplálkozási cserék nyugtató és védő anyagok, optimalizálása és ésszerűsítése a hajó képességeit. Tartósítószert.
csomag: 30 ml-es üveg. ù

SAMPON INTERPHASE
Funkciók: Gyengéd tisztító (nincs SLS vagy SLES)-táplálja, és megkönnyíti, hogy fésülje a haját tisztító bõrét. Gyengéd formulája agresszív felületaktív anyagok szabad és tiszteletteljes, fiziológiás pH-értékének a fejbőr. A tápláló hatás által tehéntej teszi a szárak, puha és könnyű-hoz fésű. Használata menta illóolaj ismert a stimuláló és hatékony teafaolaj ideális tisztító tisztító, a részletezés van azokban az esetekben, a túlzott hajhullás.
csomagolás: 100 ml-es üveg applikátor szívófejjel.

OMEGA-MEGOLDÁS
Jellemző: erősíti a kapilláris falak tisztító és frissítő-5-alfa-reduktáz moduláció. Lefolyás hatás: tonizáló hatású krém , után a sampon, szabályozza a vérkeringést és az energiahatékony távhőellátó felkészült a hajhagymák táplálkozási igényeit.
csomag: 30 ml-es üveg.

Related

PHYSIA NOVA ALIG - DEMERAL
PHYSIA Mimik - DEMERAL
PHYSIA ILLÓOLAJOK - DEMERAL
PHYSIA OE-ANTI-KORPÁSODÁS VONAL - DEMERAL
ONLINE PHYSIA OE-MÉREGTELENÍTÉS - DEMERAL
PHYSIA OE-ENERGETIZÁLÓ VONAL - DEMERAL
PHYSIA OE-NYUGTATÓ VONAL - DEMERAL
VONAL PHYSIA OE-NORMALIZÁLÁSA - DEMERAL
KYNETIK ENJOIL TÁPLÁLÓ-ELIXIR - DEMERAL

X

privacy